Relu Bocancea: ”De ce ții cu U? Pentru că ei cânta așa de frumos…

Relu Bocancea este un suporter veteran al echipei ”U„ Cluj. Este arbitru amator în campionatele de mini-fotbal ale Clujului și fan AC Milan.

Postarea acestuia de pe pagina personală de facebook este interesantă și am decis să o preluăm în cadrul rubricii Vocea Suporterului.

”Am stat un pic și m-am gândit dacă să spun ce moment minunat am trăit ieri. Am avut onoarea sa arbitrez un turneu de fotbal destinat juniorilor din Cluj și din toată tara. Au participat echipe de tradiție din fotbalul romanesc : Dinamo București, FC Argeș, U Cluj Napoca, CFR Cluj și alte echipe. Pe unul dintre terenuri juca U, eu ma pregăteam pentru un meci al echipei CFR, toată baza sportiva Transilvania vuia de cântecele galeriei Șepcilor Roșii. Se auzea sacadat ” Primul pas pe stadion, n-am să-l uit pana-m sa mor…” lângă mine un pusti în tricoul echipei din Gruia bătea din picior ritmul cântecului, abia perceptibil, poate ca să nu îl vadă nimeni și să nu își trădeze dragostea. Mă apropi de el și ii șoptesc la ureche :
– Puiule cu ce echipa tii? Pune capul în pământ și îmi răspunde absent :
-Cu CFR. Ii pun mana pe umăr, ma uit în ochii lui și îl întreb sfios :
-Puiule cu ce echipa ți? Se uita și el la mine zâmbind și îmi răspunde :
-Cu U Cluj Napoca !!!
-De ce ții cu U?
-Pentru că ei canta așa de frumos…

L-am bătut prietenește pe umăr și m-am pierdut în mulțime… Asta înseamnă dragoste adevărată.
Te felicit puiule. ”

sportulclujean

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *