Mara, CFR Cluj, la plecarea spre Glasgow: ”Să vedem ce mai inventează Dan Petrescu”

Team-managerul lui CFR Cluj, Bogdan Mara este de părere că doar Dan Petrescu are cheia unui rezultat bun la Glasgow, în meciul din grupele de Champions League de joi, dintre Celtic și CFR.

Reamintim că CFR a reușit o victorie de senzație în preliminariile Champions League pe terenul scoțienilor, un 4-3 care a făcut înconjorul Europei, una din marile victorii ale fotbalului românesc după un joc rocambolesc: 0-1, 1-1, 2-1, 2-2, 3-2, 3-3, 3-4!

”Mergem cu încredere la Glasgow, acum va fi alt meci, gazdele sunt dornice de răzbunare. Doar Dan Petrescu are cheia unui rezultat bun. Noi suntem lidera grupei și nu avem complexe dar totuși Celtic e Celtic, un club enorm, îl respectăm, nu ne permitem să îl tratăm de sus. Sperăm să ne revedem cu un rezultat bun”, a spus Bogdan Mara pentru Telekom Sport.

Celtic Glasgow este marea rivală a lui Glasgow Rangers, în ceea ce în fotbalul european este cunoscut ca derbyul dintre ”catolici” și ”protestanți”. Celtic este considerată echipa irlandezilor din Glasgow din rațiuni istorice.

Partida este joi, 3 octombrie, la DigiSport, Telekom Sport si LookSport

sportulclujean

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *