Neil Lennon, antrenor Celtic, uimit de jocul CFR-ului: „Au avut un joc de mare clasă”

Antrenorul celor de la Celtic, Neil Lennon, a avut cuvinte de laudă la adresa adversarilor de la CFR Cluj în cadrul conferinței de presă după meciul câștigat de campioana României cu scorul de 2-0 în ultima etapă a grupelor Europa League.

„Nu pot să spun că nu sunt puțin dezamăgit, dar jucătorii care au intrat pe teren în acest meci aveau nevoie să joace. Această campanie a fost bună și în mare parte ne-am descurcat bine”, a afirmat antrenorul celor de la Celtic.

„A fost un joc pozitiv. Mi-a plăcut cum au jucat cei de la CFR, au avut un joc de mare clasă. În ceea ce ne privește, Gordon a avut o evoluție bună pentru că ne-a salvat la multe faze. De asemenea, jucătorii mai tineri aveau nevoie de acest meci și în plus nu puteam să riscăm nicio accidentare”, a mai punctat Neil Lennon.

Cu privire la jocul lui Karamoko Dembele, Lennon a ținut să precizeze: „Dembele avea nevoie de acest joc, este un adevărat talent, iar debutul său nu a fost unul rău”.

„Christie, Foster, Mcgregor aveau nevoie să se refacă după meciul trecut și nu puteam să risc vreo accidentare în această partidă. De asemena, campionatul din Scoția este prioritar pentru noi„, a clarificat tehnicianul celor de la Celtic cu privire la situația jucătorilor absenți.

„Griffiths și Bolingoli au jucat bine în acest meci. Sunt mulțumit de jocul lui Griffiths, dar cred că el este dezamăgit că nu a reușit să marcheze în această seară”, a mai spus Neil Lennon

Neil Lennon a spus și câteva cuvinte legate de următorul meci: „În acest meci le-am dat ocazia unora dintre jucători să joace pentru a-i motiva, dar și pentru ca ceilalți să se poată odihni pentru următoarea partidă. Următorul meci este unul greu și nu puteam risca nimic. Reamintesc că în campionat avem o serie incredibilă de 13 victorii la rând”, a mai subliniat antrenorul formației din Glasgow.

Următorul meci al celor de la Celtic este împotriva celor de la Hibernian, duminică, 15 decembrie.

Stroia Cătălin

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *