Dan Petrescu a împlinit azi 52 de ani și dă emoții conducerii CFR-ului cu o posibilă plecare. „Nu se știe încă dacă o să rămân. Sunt niște discuții, negocieri. Până de Anul Nou voi decide ce fac”

Deși CFR Cluj a încheiat anul 2019 pe primul loc în Liga 1 și a avut un parcurs european foarte bun, fiind calificată în primăvara europeană, acolo unde va da peste Sevilla în 16-imile Europa League, tehnicianul Dan Petrescu nu mai este la fel de sigur că va termina campionatul pe banca feroviarilor.

Petrescu a împlinit astăzi vârsta de 52 de ani și a anunțat că e posibil să plece din Gruia. El a susținut că până la Anul Nou va lua o decizie dacă va mai rămâne sau nu.

Nu se știe încă dacă o să rămân la CFR! Sunt niște discuții, negocieri. O să vedem ce o să fac, sunt niște oferte. Până la anul nou trebuie să mă hotărăsc, să iau o decizie.

Știți cum e în fotbal. Fiecare antrenor are un preț sau o ambiție.

Clubul nu știe, ce trebuie să știe ei, eu am contract și ei speră să rămân. Am făcut rezultate mai mult decât bune. Eu sunt fericit aici, am mână liberă, a anunțat Dan Petrescu la Fotbal Club, de la Digi Sport.

Dan Petrescu a cucerit în Gruia ultimele două campionate, dar după primul titlu a decis să plece de la echipă. Tehnicianul de 52 de ani a revenit însă pe finalul seoznului trecut și a pus umărul la cucerirea unui nou trofeu.

sportulclujean

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *