Mailat, debut cu gol la „U” Cluj, speră la o victorie în meciul de la Buzău: „Sper să spargem gheața. I-am dedicat golul tatălui meu”

Fostul jucător al rivalei CFR Cluj, transferat în această iarnă de Universitatea Cluj, Sebastian Mailat (22 ani) a fost decisiv în derby-ul de tradiție cu SCM Argeș din etapa a 22-a a Ligii a 2-a, după ce a marcat golul egalizator în minutul 77.

Mă bucur foarte mult că am marcat, din păcate pentru noi nu am reușit să luăm cele 3 puncte. După gol i-am simțit pe fani aproape și sper să joc bine în continuare. Sper să luăm cele 3 puncte în meciul următor și să spargem o dată gheața cu Gloria Buzău și să urcăm cât mai sus în clasament. I-am dedicat golul tatălui meu, una dintre persoanele care mă susține și are încredere în mine„, a spus fotbalistul într-o conferință de presă.

Mailat pare că a uitat trecutul de la echipa antrenată de Dan Petrescu și a mărturisit că: „Nu m-am uitat la meciul dintre CFR și Sevilla, am contract cu UCluj și sper să am evoluții cât mai bune aici”

Universitatea Cluj a terminat la egalitate meciul cu FC Argeș, scor 1-1, în prologul etapei a 22-a a ligii secunde, iar sâmbăta viitoare, pe 29 februarie, de la ora 11:00, în deplasare, cu Gloria Buzău.

Stroia Cătălin

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *