Încă un meci de Fed Cup la Cluj-Napoca în 2020: România – Italia, în 17-18 aprilie. S-au pus în vânzare biletele

Federația Română de Tenis a anunțat că întâlnirea de Fed Cup by BNP Paribas dintre România și Italia, din 17 și 18 aprilie 2020, din play-off-ul Grupei Mondiale, va avea loc tot la Cluj-Napoca, în Sala Polivalentă.

Meciul de Fed Cup dintre România și Italia este al șaselea găzduit de Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, după întâlnirile din 2016, cu Cehia și Germania, în 2018, cu Canada și Elveția, și, în 2020, cu Rusia.

Echipa care va câștiga această întâlnire va juca și în 2021 în Grupa Mondială a Fed Cup by BNP Paribas.

Biletele pentru întâlnirea România – Italia, din Grupa Mondială a Fed Cup by BNP Paribas, au fost puse în vânzare vineri, 6 Martie 2020, de la ora 14.30, pe site-ul www.bilete.ro.

Preţurile biletelor sunt, după cum urmează: Inel 1 = 90 Ron, Inel 2 = 70 Ron.

Pe o comandă pot fi achiziționate cel mult șase bilete pentru fiecare din cele două zile.

Copiii preșcolari, dar nu mai mici de 3 ani, au acces gratuit, ocupând același loc cu persoanele majore care îi însoțesc și care posedă un bilet valabil.

Întâlnirea dintre România şi Italia, meci din Play-off-ul Grupei Mondiale are loc în perioada 17-18 Aprilie 2020, la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca.

Partida se desfăşoară după sistemul cel mai bun din cinci meciuri: primele două meciuri de simplu în ziua de vineri(17 Aprilie), urmând ca sâmbătă (18 Aprilie) să se dispute celelalte două meciuri de simplu și meciul de dublu.

Orele de începere ale partidelor pentru fiecare dintre cele două zile vor fi anunțate ulterior.

Regulamentul privind participarea si accesul spectatorilor il puteti regasi AICI.

sportulclujean

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *