CFR Cluj învinge UTA Arad într-un meci amical. Latovlevici și Carnat au debutat în tricoul vișiniu

Chiar și fără jucătorii de națională, CFR a disputat un amical cu UTA. „Feroviarii” s-au impus cu 2-0 în jocul test de la Cluj.

Transferați recent la gruparea din Gruia, Nicolae Carnat și Iasmin Latovlevici au îmbrăcat pentru prima dată tricoul campioanei, fiind trimiși în formula de start de către Dan Petrescu.

Prima repriză a adus ocazii de ambele părți, însă fără să se marcheze. Revenirea pe teren a adus și primul gol, prin Păun (46), care a tras din unghi direct la vinclu.

Foto: Facebook CFR 1907 Cluj-Napoca

Arădenii au încercat să reacționeze, dar tot CFR-ul a punctat, de data aceasta prin Mario Rondon (73), surprinzându-l cu un lob pe portarul Moldovan.

Până la final UTA a urcat în atac, dar fără să schimbe ceva pe tabelă, iar clujenii s-au impus cu 2-0 în acest meci amical. Pentru ambele combatante urmează reluarea Ligii 1, UTA deplasându-se la Sibiu în timp ce la Cluj-Napoca va sosi FC Botoșani (sâmbătă, ora 21:30).

UTA: Balauru  – Pleaşcă, Melinte, Benga, Simo  – Miculescu, Roşu, Albu, Rusu – Morar, Rus. Antrenor: Laszlo Balint

CFR: Sandomierski  – Susic, Vinicius, Ciobotariu, Latovlevici – Păun, Hoban, Djokovic – Chipciu, Debeljuh, Carnat. Antrenor: Dan Petrescu

Foto: uta-arad.ro

sportulclujean

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *