AS ROMA-CFR CLUJ. Echipe probabile

CFR Cluj întâlnește, astăzi, de la ora 19.55, în al treilea meci din grupele Europa League, reputata echipă italiană AS Roma. Italienii au 4 puncte, la fel ca feroviarii, după o victorie cu Youngs Berna si un egal acasă cu CSKA Sofia.

CFR Cluj a învins CSKA Sofia cu 2-0, apoi a făcut egal cu Young Boys (1-1).

E al cincilea meci între cele două cluburi. Celelalte întâlniri au avut loc în Champions League, în 2008-09 și 2010-11, 2 victorii romane, un egal și celebra victorie a lui CFR, 2-1, din 2008, care a făcut senzație, chiar pe Olimpico, în fața Romei lui Totti și De Rossi.

Meciul e transmis pe DigiSport 1 și LookSportPlus.

Echipele probabile conform presei italiene:

ROMA (3-4-2-1): Pau Lopez; Fazio, Kumbulla, Ibanez; Bruno Peres, Villar, Cristante, Spinazzola; Mkhitaryan, Lo.Pellegrini; Borja Mayoral. Antrenor.: Fonseca.

Rezerve: Mirante, Boer, Juan Jesus, Smalling, Karsdorp, Veretout, Pedro, Zalewski, Milanese, Dzeko.

CFR (4-2-3-1): Balgradean; Susic, Manea, Ciobotariu, Camora; Djokovic, Hoban; Rondon, Paun, Deac; Debeljuh. Antrenor.: Petrescu.

Rezerve: Sandomierski, Latovlevici, Pereira, Bordeianu, Itu, Carnat, Omrani, Hajduc, Joca.

Arbitru: Jug (Slovenia).

Written by 

Peste 20 de ani de experiență în industria media din România, autor al istoriei presei clujene, "Colosul cu picioare de hârtie", dar și co-autor al volumului "Cluj contra Cluj - Istoria celui mai vechi derbi local din România", o sinteză a confruntărilor directe dintre "U" Cluj și CFR, realizată în colaborare cu jurnalistul Bogdan Stanciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *