Povestea unui atacant „feroviar” în presa italiană. „Mă gândeam să mă las și să lucrez la bar cu părinții mei”

Povestea celui mai în formă atacant al celor de la CFR Cluj, Gabriel Debeljuh, a ajuns în presa din Peninsulă după ce acesta a acordat un interviu marelui cotidian italian Gazzeta dello Sport.

În cadrul interviului acordat publicației italiene, tradus de Digisport, vârful care are 4 goluri în 13 meciuri pentru feroviari a mărturisit că a trecut prin clipe grele după accidentările succesive la genunchi, pe când a evoluat în ligile inferioare din Italia. Tot în acea perioadă Gabriel Debeljuh, măcinat de accidentări, s-a gândit serios să abandoneze lumea fotbalului și să devină barman.

Îmi aduc aminte perfect. Jucam contra lui Lazio, antrenată de Simone Inzaghi, când am suferit fractura de la genunchi. Șapte luni n-am jucat. M-am întors și am jucat în acel final de sezon, dar am fost eliminați de Juventus, iar Torino nu a vrut să-mi prelungească contractul.

Așa că m-am dus la Piacenza, în Serie C, dar m-am accidentat din nou. Genunchiul nu mai ținea, așa că am fost nevoit să stau pe bară 5-6 luni și să mă gândesc. Stăteam toată ziua pe canapea, doctorii îmi ziceau mereu același lucruri. Un coșmar psihologic, care a durat doi ani și jumătate. Mă gândeam că ar fi mai bine să mă las și să lucrez la bar cu părinții mei, în Rovinj (n.r – orașul din Croația în care a locuit)„, a povestit Gabriel Debeljuh.

Atacantul a evoluat în Italia pentru: Piacenza Calcio, Mantova , Torino Primavera și Ac Este. Randamentul dat la Hermmanstadt, unde a marcat 13 goluri, l-a propulsat la CFR Cluj în această vară.

Stroia Cătălin

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *