Enache, antrenor „U” Cluj, despre aducerea lui Yaniv Segev și absența din joc a lui Dican și Pop

Antrenorul Costel Enache a vorbit astăzi în cadrul unei conferințe de presă în care a răspuns întrebărilor reporterului Sportul Clujean despre aducerea israelianului Yaniv Segev și absența din joc a tinerilor Victor Dican și Alex Pop.

Aducerea lui Segev

„Nu am fost eu cel care a gestionat venirea lui și nu pot să vă spun ce l-a recomandat, dar Segev este un jucător corect cu fotbalul, un jucător profesionist care se antrenează foarte bine. Din păcate pe poziția lui concurența e foarte foarte mare. E un jucător serios, care e foarte disciplinat și vine cu o mentalitate pozitivă”, a declarat Enache în cadrul conferinței de presă de astăzi.

Despre Victor Dican și Alex Pop

„E o concurență foarte bună la aceși copii, am spus de când am venit că am rămas impresionat de calitatea lor. Pop, Dican, Telcean, Meșter, Mâneran, Negrean, sunt jucători foarte tineri cu un potențial extraordinar de mare. Regula pe care federația o impune de a folosi jucători îi ajută foarte mult. Noi trebuie să căutăm soluțiile cele mai bune pentru rezultate imediate ale echipei cu jucătorii care sunt în cea mai bună formă.

În zona centrală avem nevoie în general de experiență, cam așa ar trebui să arate o echipă puternică, care are un obiectiv pozitiv.

O strategie normală pentru copiii de 2000 este să ai soluții pe aceeași poziție, e posibil ca un jucător tânăr, fluctuant și care se poate accidenta să te forțeze la o schimbare, iar dacă nu ai o soluție pe acel post trebuie să schimbi ori sistemul de joc, ori să faci două schimbări în același moment. Lucrurile astea ar putea să coste echipa. Dar îi vom folosi, sunt jucătorii noștri și personal garantez pentru viitorul lor frumos. Sunt băieți foarte serioși, preocupați de viața de zi cu zi, sunt studenți”, a mai susținut Enache.

Universitatea va evolua joi, 26 noiembrie, în deplasare, la Miercurea Ciuc, de la ora 16:30.

Tiberiu Farcas

Peste 20 de ani de experiență în industria media din România, autor al istoriei presei clujene, "Colosul cu picioare de hârtie", dar și co-autor al volumului "Cluj contra Cluj - Istoria celui mai vechi derbi local din România", o sinteză a confruntărilor directe dintre "U" Cluj și CFR, realizată în colaborare cu jurnalistul Bogdan Stanciu.

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *