Rugbyștii lui ”U” Cluj întâlnesc campioana într-un meci ce se anunță atractiv

Confruntarea dintre ”U” Cluj Rugby și Știința Baia Mare din Liga Națională de Rugby va avea loc duminică, 08 mai 2022, orele 15:00, pe arena din Parcul Sportiv Universitar ”Iuliu Hațieganu”, transmite clubul universitar.

Fanii vor putea achiziționa bilete online de susținere de pe portalul iabilet.ro: VEZI AICI cum.

Cristian Săuan, antrenorul principal al echipei clujene, a declarat:

Din momentul în care am primit programul competițional pentru acest an am fost conștienți cu toții că duelul nostru pentru a merge în play-off va fi cu Baia Mare și Timișoara. Ne pregătim de mai bine de trei luni, este o perioadă destul de lungă, dar acum a venit momentul să vedem cât de eficient am lucrat fiecare. 

Nu vreau să privim ce va fi după meciul de duminică cu Baia Mare, toate la timpul lor, vreau să ne conectăm în această săptămână strict pe acest meci, să ne facem fiecare treaba în cel mai mic detaliu. Va fi un meci cu o încărcătură foarte mare din toate punctele de vedere. Acest meci poate schimba multe calcule în parcursul nostru competițional. 

Îmi doresc mult de la fiecare jucător al echipei noastre sa înțeleagă că, în astfel de meciuri, să joace, nu o să fie destul. Va trebui să își depășească fiecare absolut tot ce știa că poate face până acum, iar tot ce va face pe teren să facă cu sufletul. In rest, să câștige cine va fi mai bun!”.

”U” Cluj Rugby se află pe primul loc, la egalitate de puncte cu SCM Timișoara, în Grupa A a Ligii Naționale de Rugby.

Miza meciului cu Baia Mare este calificarea în play-off-ul competiției.

sportulclujean

Toate articolele →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *