„U” Cluj a anunțat primele plecări după promovarea în Liga 1

Lotul Universității Cluj pentru Liga 1 va suferi modificări importante, iar conducerea clubului a anunțat despărțirea de primii patru jucători.

Astfel, tehnicianul Erik Lincar a renunțat la serviciile jucătorilor Sergio Ribeiro, Marius Ciobanu, Valentin Alexandru și Roberto Alarcon.

Ajuns pe Cluj Arena în vara lui 2020 de la Oliveirnse, Ribeiro a evoluat în 23 de partide în acest sezon, dintre care 15 ca titular. Portughezul a înscris de trei ori în partidele cu Politehnica Timișoara (3-0), FK Csikszereda (1-3) și Dacia Unirea Brăila (3-0). În cei doi ani petrecuți la ”U”, Ribeiro are în total 43 de meciuri și 11 goluri marcate.

Marius Ciobanu a fost transferat de clubul nostru la începutul sezonului 2021 – 2022. Acesta a fost utilizat de Erik Lincar în 18 meciuri, în nouă fiind titular.

Valentin Alexandru a semnat cu FC Universitatea Cluj în vara anului trecut, perioada în care a evoluat în 12 meciuri, dintre care șapte ca titular, reușind să marcheze de trei ori.

Spaniolul Roberto Alarcon a ajuns la ”U” la începutul acestui sezon. Fundașul dreapta iberic a bifat nouă jocuri în tricoul lui ”U”, fiind titular în cinci partide.

sportulclujean

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *