Patrick Richard a semnat pentru încă trei sezoane cu U-BT: „Clujul înseamnă acasă pentru mine”

După Nandor Kuti, al doilea jucător care și-a prelungit contractul cu U-BT Cluj-Napoca este căpitanul Patrick Richard.

Ajuns în vara anului 2019 la Cluj-Napoca, Patrick Richard s-a adaptat perfect în România și a devenit unul dintre liderii celor de la U-BT. Din postura de căpitan al echipei, jucătorul în vârstă de 32 de ani a cucerit două titluri, o Cupă și o Supercupă alături de “studenți”.

După ce în stagiunea precedentă a jucat în 61 de partide și a avut medii de 12.4 puncte, 4.3 recuperări și 4.4 pase decisive pe meci, Patrick Richard își va prelungi șederea la Cluj cu încă trei ani.

“Cu siguranță Clujul înseamnă acasă pentru mine. Mă bucur că sunt apreciat, întotdeauna am fost primit cu brațele deschise, încă din prima zi. Am construit ceva cu Silvă și cu restul echipei, așa că vrem să continuăm pe acest drum.

Dorim să facem clubul cunoscut în Europa și să ne bucurăm de succes. De aceea m-am hotărât să revin. Sunt entuziasmat, la fel e și familia mea.

Numim Clujul casa noastră! Le transmit fanilor să continue să ne susțină, la fel ca de fiecare dată. Mai avem multă muncă și ne așteaptă o călătorie interesantă. Haide U!”, a declarat Richard.

Written by 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.