Rugbiștii de la „U” Cluj au început pregătirea pentru play-out-ul Ligii Naționale! Când se va relua campionatul?

Echipa de rugby a Universității Clu s-a reunit pentru a începe pregătirea pentru reluarea campionatului, care va avea loc în 20 august, odată cu prima etapă din play-off, respectiv play-out.

Alb-negrii au încheiat prima parte a sezonului pe poziția a 3-a în Grupa A și va evolua în play-out.

Antrenorul echipei, Cristian Săuan, a vorbit despre următoarea fază a campionatului pentru Universitatea, conform u-cluj.ro.

„După încheierea primei părți a campionatului am decis să luăm o pauză de 4 săptămâni, timp în care să încercăm să recuperăm, cât se poate de bine, jucătorii accidentați iar cei care au jucat toate meciurile si au acumulat multă oboseală să se poată odihni și recupera la rândul lor.

În această perioadă, doi componenți de bază ai formației noastre, Dragoș Vasile și Alexandru Telesa, jucători care au contribuit enorm la performanțele echipei și a rugby-ului clujean, au decis să se retragă din activitatea sportivă. În numele secției și a întregii echipe vreau să le mulțumesc și să le urez mult succes în viață și în tot ceea ce vor întreprinde în continuare.

Ieri a avut loc reunirea, am avut o mică ședință unde i-am informat pe jucători despre perioada până la începerea campionatului, ce ne dorim de la echipă, atitudine, seriozitate și toate celelalte iar apoi am făcut un prim antrenament.

Avem la dispoziție aproximativ 6 săptămâni pentru a pregăti a doua parte a campionatului, activitate care se va desfășura pe plan local, în Parcul Sportiv „Iuliu Hațieganu”.

În ceea ce privește lotul, conducerea secției este în tratative cu câțiva jucători de la alte cluburi, jucători necesari pentru acoperi posturile deficitare de ceva vreme. Sperăm să se ajungă la o înțelegere cu aceștia și ei să se poată alătura, cât mai curând, echipei noastre.

Ne așteaptă un total de 9 meciuri de campionat, trei turnee de rugby în 7 care se vor juca în luna septembrie și un meci de Cupa României. Va fi o perioadă grea și îmi doresc mult ca jucătorii să se pregătească bine, să intrăm repede în forma fizică pe care ne-o dorim, să câștigăm toate cele 9 meciuri de campionat și să reușim performanțe frumoase în celelalte competiții la care participăm„, a precizat Sauan.

sportulclujean

Toate articolele →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *