Debut nefast pentru Emil Săndoi! Naționala U21 a pierdut categoric în amicalul cu Spania de pe Cluj Arena

„Tricolorii mici” au debutat sub tutela noului selecționer, Emil Săndoi, cu o înfrângere categorică în fața selecționatei similare a Spaniei, scor 1-4. Ibericii nu au avut milă de tricolori marcând de două ori în primele 20 de minute prin căpitanul Abel Ruiz. Alte două reușite din partea a doua au pus în umbră golul marcat de David Miculescu în minutul 85.

Noul selecționer de la tineret a fost dezamăgit de prestația echipei sale dar este sigur că dacă acest meci s-ar mai juca de 5 ori, rezultatul nu ar mai fi niciodată acesta:

„Nu am motive de bucurie, sunt dezamăgit. Îmi doream mai mult, sunt convins că și jucătorii și-au dorit mai mult dar astăzi nici nu a fost ziua noastră. Parcă și jocul nu a început sub cele mai bune auspicii pentru noi. Eu îmi doream ca odată cu trecerea timpului să câștigăm mai multă încredere, să fim mai dezinvolți, lucru care nu s-a întâmplat pentru că am primit gol foarte repede. Din punctul acesta de vedere și pentru băieți a fost dificil, pentru că suntem conștienți cu toții că întâlneam o echipă cu jucători de calitate fantastică.

Din punct de vedere defensiv nu a fost ziua noastră. O să avem foarte mult de lucru, totuși nu o să iau ca etalon meciul de astăzi. Îmi pare rău că s-a întâmplat așa, dar o să încerc să le ridic moralul jucătorilor.” a declarat Emil Săndoi după meci.

Selecționata de tineret revine pe Cluj Arena marți, tot de la ora 18:00 când va înfrunta un adversar cel puțin la fel de bun ca cel de astăzi, Țările de Jos.

Sursă foto: FRF.ro

Daniel Kerekes

Toate articolele →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *