Adiță Păun, mesaj emoționant după despărțirea de CFR Cluj, clubul care l-a format ca jucător profesionist!

Cel poreclit de către fanii feroviarlor „Mr CFR”, Adrian Păun, împrumutat la formația israeliană Hapoel Be’er Sheva, a publicat un mesaj emoționant după despărțirea de clubul unde s-a format ca jucător profesionist. Acesta le-a mulțumit tuturor colegilor, staff-ului, părinților, prietenilor și suporterilor pentru toate momentele petrecute în Gruia.

„Mi-au trebuit câteva zile sa realizez cu adevărat ca m-am despărțit de echipa care m-a format ca fotbalist și ca om. Nu mi-a fost deloc ușor sa iau acesta decizie radicala pentru mine și pentru familia mea.

Vreau sa le mulțumesc foștilor mei colegi atât din perioada junioratului cat și din perioada petrecuta la echipa mare, părinților foștilor mei colegi de la juniori, prietenilor mei minunați, antrenorilor care și-au pus amprenta asupra carierei mele, profesorilor care au avut un rol important in educația mea, oamenilor din Cluj pentru care am tot respectul si admirația încă din prima zi in care am ajuns in acest oraș minunat, tuturor persoanelor care au fost de-a lungul anilor in familia CFR alături de care am trăit momente memorabile pe care nu le voi uita niciodată și nu in ultimul rând vreau să mulțumesc familiei mele care mi-a fost alături și m-a susținut necondiționat in tot acest timp. Îmi cer scuze dacă am omis pe cineva!

Drumul nostru se desparte aici, deocamdată! Voi rămâne fanul vostru in continuare și voi fi cu ochii pe fiecare meci și rezultat. Sa ne revedem cu bine, ACASĂ! Haide draga CFR!”, a declarat Păun.

sportulclujean

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *