Petrescu, nemulțumit după eșecul cu Lazio Roma: „Puteau să joace și în nouă și să ne bată”

CFR Cluj a pierdut joi seara, 16 februarie, meciul din prima manșă din play-off-ul Conference League, scor 1-0, cu Lazio, pe stadionul Olimpico din Roma, iar returul din Gruia se anunță unul de foc.

Dan Petrescu a fost dezamăgit de rezultatul obținut de elevii săi pe terenul lui Lazio, dar a recunoscut că nivelul și diferența de valoare a fost prea mare.

„Au ajuns în zece oameni, pentru că am făcut noi ceva bine, nu pentru că au greșit ei. După aceea, a fost evident că nivelul lor e mult prea mare, se vede și din avion. Puteau să joace și în nouă și să ne bată. S-a văzut diferența de valoare, în opinia mea, nu au avut mari ocazii.

Mi-aș fi dorit să am un mijlocaș ofensiv bun azi, dar acesta este lotul pe care îl avem la dispoziție. […] Ce să mai vorbim, Savic și Immobile ne-au bătut singuri. Asta este realitatea, n-am ce să le reproșez jucătorilor, au dat 100% toți. Uităm că am jucat cu Lazio, știu că toți vrem mult, dar hai să fim realiști.

Vom încerca să câștigăm la Cluj, fotbalul e fotbal și i-am mai învins o dată. Problema e că jucăm un meci important în campionat peste două zile. E greu de comparat lotul de atunci cu cel de acum. Cred că era o echipă mai bună în 2019, dar poate greșesc. […] Erau jucători de valoare, de nivel, Djokovic, Culio, Traore, Țucudean, Omrani, Vinicius, Păun. Nu poți să ai mereu cei mai buni jucători, dar Lazio este mai bună decât atunci, în opinia mea. Cred că în toate meciurile ne-a lipsit și puțin noroc. Oricum, atitudinea lor a fost bună, față de meciul cu Craiova, dar s-a văzut din avion diferența de nivel”, a declarat Dan Petrescu.

Returul din Gruia cu SS Lazio va avea loc joi, 23 februarie, în Gruia, dar pana atunci elevii lui Dan Petrescu vor întâlni, tot pe teren propriu, formația FC Argeș, în cea de-a 11-a etapă din returul sezonului regulat al Superligii. Partida va avea loc duminică, 19 februarie, de la ora 17:00.

sportulclujean

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *