Varga a dat-o la întors și nu mai vrea să plece din Gruia: „CFR nu moare când vor alții”

Patronul lui CFR Cluj, Neluțu Varga, a revenit la sentimente mai bune după remiza cu CSU Craiova, scor 1-1, și a declarat că nu mai dorește să se retragă din fotbal, așa cum anunțase imediat după meci, nervos fiind pe arbitraj.

Varga a venit cu precizări după reacția avută „la cald” duminică seara.

„Îmi doresc să vin cu anumite clarificări, după reacția pe care am avut-o „la cald” duminică seara, după meciul cu Universitatea Craiova. Am declarat ca fotbalul românesc m-a pierdut ca si finanțator şi nu ca mă retrag.

Da, iau în calcul ca din sezonul următor să-mi reevaluez opţiunile. La finalul acestui campionat, voi face o analiză, voi trage linie și voi vedea dacă mai merită să finanțez ambițiile europene ale unui fotbal vicios, sau va fi mai bine să-mi îndrept mai mult atenția spre a investi în Academia clubului.

Indiferent ce vom decide, rămân, bineînțeles, aproape de CFR, așa cum am fost în toți acești ani, dar mă voi gândi de două ori dacă voi sacrifica, în aceeași măsură, atât resursele financiare, cât și sănătatea.

Indiferent de circumstanțe, așa cum am făcut și până acum, toate contractele pe care clubul și le-a asumat vor fi onorate. După aproape șase ani de performanțe inegalabile pentru fotbalul românesc, timp în care CFR s-a bătut, de la egal la egal, și nu doar ocazional, cu marile forțe ale Europei, pot spune că am adus clubul într-un punct stabil în care se poate baza pe resursele proprii pentru a-și continua activitatea.

Am încredere în echipa noastră și în staff-ul tehnic și sunt convins că au potențialul de a produce o minune, cu toate piedicile puse până în acest moment. Voi fi lângă ei în orice clipă, fizic sau cu sufletul, la fel ca toți cei care iubesc acest club! CFR nu moare când vor alții!„, a declarat Varga, citat de Fanatik.

sportulclujean

Toate articolele →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *