CFR Cluj a scos la vânzare pachet special cu două bilete

Formația din Gruia a pus în vânzare pachet cu două bilete, la preț redus, pentru partidele cu Oțelul Galați (luni, 23 octombrie) și Farul Constanța (30 octombrie).

După 12 etape, trupa lui Mandorlini se poziționează pe locul secund, cu 26 de puncte, la doar trei puncte de liderul Superligii, FCSB. Partida cu Oțelul Galați se va desfășura luni, de la ora 21:00, în timp ce partida cu Farul se va disputa tot într-o zi de luni, de la ora 20:30.

Prețuri pachet (Oțelul Galați + Farul Constanța):

VIP B – 175 LEI

TRIBUNA 1 – 50 LEI

TRIBUNA 2 – 40 LEI

PELUZĂ (GALERIE CFR) – 25 LEI

Prețuri bilete individual:

VIP B – 100 lei

TRIBUNA 1 – 30 lei

TRIBUNA 2 – 25 lei

PELUZĂ (GALERIE CFR) – 15 lei

SKY LOUNGE – 200 lei

BUSINESS LOUNGE – 500 lei

Pachetele pot fi cumpărate online, dar și de la casele de bilete de la stadion în zilele de miercuri și joi (18 și 19 octombrie), în intervalul orar 11:00-17:00. De asemenea, țineți cont de faptul că, în momentul achiziției pachetului, vi se va emite un singur bilet cu care veți avea acces la ambele meciuri din Superliga! Așadar, vă rugăm să păstrați biletul emis pentru ambele partide, a mai comunicat clubul din Gruia.

FOTO- Fotbal Club CFR 1907 CLUJ

Alexandru Florea

Un simplu student pasionat de jurnalism sportiv, urmărind cu determinare fiecare oportunitate de a învăța și progresa. Îmi propun să aduc informații autentice și captivante din lumea sportului, contribuind la diversitatea și prospețimea jurnalismului!

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *