Jucător din Championship direct la Universitatea Cluj

Photo by www.chorleyfc.com

Universitatea Cluj l-a transferat pe internaționalul român Marco Rus, jucător clujean ce vine sub formă de împrumut, cu opțiunea unui transfer definitiv în vară, de la Coventry City, echipă aflată pe locul 6 în Championship, liga secundă din Anglia.

Tânărul jucător în vârstă de 21 de ani și-a început cariera la centrul de copii și juniori al clubului Yeovil Town. În sezonul 2021/2022, a câștigat competiția Professional Development League U23 alături de Coventry City, reușind să înscrie primul gol al finalei cu Bristol City.

Mijlocașul care poate evolua în ambele benzi a debutat la nivel de seniori pentru Hereford, trecând și la alte cluburi precum Yeovil, Southampton și Chorley.

De remarcat, că noua achiziție a Universității Cluj a mai bifat și patru partide la naționala U16, respectiv U17 a României.

Este al 6-lea transfer al studenților în această perioadă de mercato după Roger (Al Taraji), Thalisson Kelven (Mirassol), Pănoiu Ștefan (Rapid București), Anselmo Federico (Quilmes) și Ante Roguljiic (Universitatea Craiova).

”Bun venit, Marco Rus!
Clubul nostru a ajuns la o înțelegere cu Marco Rus…”, a anunțat clubul Universitatea Cluj, pe Facebook!
Fotografie – www.chorleyfc.com

Alexandru Florea

Un simplu student pasionat de jurnalism sportiv, urmărind cu determinare fiecare oportunitate de a învăța și progresa. Îmi propun să aduc informații autentice și captivante din lumea sportului, contribuind la diversitatea și prospețimea jurnalismului!

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *