CFR Cluj debutează cu o înfrângere în play-off-ul Superligii! Ardelenii coboară până pe locul 4

Trupa lui Adrian Mutu a debutat cu o înfrângere în fața echipei CSU Craiova, scor 1-2 , în cadrul primei etape din play-off-ul Superligii.  Matei Ilie a fost în centrul atenției în această partidă, după ce formația sa a încasat 2 goluri în care a fost implicat, a înscris un gol, iar la finele partidei a fost eliminat în urma unei intrări dure.

Formația din Gruia a fost echipe pusă pe fapte încă din primele minute de joc, surprinzând defensiva oltenilor. Mai întâi, Matei Ilie a fost aproape să înscrie cu o lovitură de cap din interiorul careului, dar intervenția perfectă a lui Popescu  a ținut mingea afară (8). La doar 5 minute distanță, Bîrligea a avut și el o ocazie, trimițând o minge periculoasă spre poartă, dar aceasta nu a trecut în totalitate de linia porții.

Golgheterul vișiniilor și-a făcut simțită prezența în a doua parte a primei reprize, însă nu suficient pentru a se regăsi pe lista marcatorilor. Bîrligea a mai avut o șansă de a înscrie, dar Popescu a intervenit excelent. Ploaia de ocazii a CFR-ului a dus la deschiderea scorului pentru Universitatea Craiova, prin Bairam, după o greșeală în defensiva tânărului Matei Ilie.

Actul secund a început neașteptat de bine pentru leii din bănie, iar în minutul 51, tabela indica 2-0 pentru alb-albaștrii, după o cursă excelentă a lui Mitriță, depășindu-l cu ușurință pe același Matei Ilie în apropierea careului. De remarcat, că după înscrierea celui de-al doilea gol, Peluza Vișinie a părăsit stadionul.

În urma unui corner obținut de gruparea ardeleană, Matei Ilie a redus din diferență și a reaprins partida. Până la finalul partidei, CFR Cluj a căutat golul egalizator, dar atacul feroviarilor a fost îndeajuns, care la finele partidei Matei Ilie a fost eliminat, în urma unei intrări dure la Bairam.

Astfel, CFR Cluj coboară până pe poziția #4 în clasament. În următoarea etapă, ardelenii se vor deplasa la Sfântul Gheorghe pentru confruntarea cu Sepsi OSK în cadrul etapei a 2-a din play-off,  în 30 martie, sâmbătă, de la ora 18:00.

Echipele de start:

CFR CLUJ : Sava – Mogoș, Boben, M. Ilie, Abeid – Muhar, K. Keita, Tachtsidis – Deac (cpt.), Bîrligea, Otele
Rezerve: Hindrich – Camora, Kresic, Manea, Aussi, R. Filip, Fică, Avounou, El Kaddouri, Serebe, Michael
Antrenor: Adrian Mutu

CSU CRAIOVA : L. Popescu – Căpățînă, Maldonado, Badelj, Bancu (cpt.) – Al. Crețu, Mateiu, Mekvabishvili – Baiaram, Ivan, Mitriță
Rezerve: Goga – Vlădoiu, Soiri, Zajkov, Raul Silva, Kozulj, Danciu, Bană, Houri, Cîmpanu, Blesa, Markovic
Antrenor: Ivaylo Petev

Alexandru Florea

Un simplu student pasionat de jurnalism sportiv, urmărind cu determinare fiecare oportunitate de a învăța și progresa. Îmi propun să aduc informații autentice și captivante din lumea sportului, contribuind la diversitatea și prospețimea jurnalismului!

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *