Situație dificilă la „U”: 12 fotbaliști cu toxinfecție alimentară, clubul ar putea cere amânarea meciului cu Metaloglobus. Dulca continuă, Moraru a plecat

EXCLUSIV. Situația foarte dificilă la echipa de fotbal Universitatea Cluj: 12 jucători au toxinfecție alimentară, se pare că enterocolită, a declarat astăzi pentru Sportul Clujean, antrenorul Cristian Dulca.

Suntem urmăriți de ghinion, am fotbaliști bolnavi, au fost la spitale, la clinici, au toxinfecție alimentară. De asemenea, vreau să informez că am decis să rămân la echipă, să continui acum când e greu. Posibil să cerem amânarea meciului cu Metaloglobus București. Vreau să spun că avem nevoie de sprijinul fanilor, a tuturor celor care pot ajuta pe ”U”, a declarat antrenorul Cristian Dulca reporterului Sportul Clujean.

De asemenea, până la plecarea în Statele Unite ale Americii (SUA), unde va preda comunicare la o prestigioasă universitate, vicepreședintele demisionar al lui „U”, profesorul universitar dr. Cosmin Irimieș (și-a dat oficial demisia marțea trecută la club) se ocupă de tot ce înseamnă baza materială a clubului.

Eu cu Irimieș mă înțeleg bine și îl văd mereu la echipă, trebăluind la baza UBB din Parcul Iuliu Hațieganu unde sunt cazați mulți dintre jucători„, a mai spus Dulca.

Cristi Dulca este un om extraordinar dar păcat că nu are acum rezultate cu ”U”, a spus în această seară Cosmin Irimieș pentru site.

Singurii din staff care au plecat după eșecul cu 0-2 cu Gloria Buzău sunt team managerul Octavian Moraru, informație confirmată de surse din club pentru publicația noastră și doctorul Dragoș Vălean, acum aflat în concediu în străinătate.

Înainte de mecul cu Metaloglobus, atacantul Dorin Goga este accidentat și se speră în recuperarea lui.

Universitatea se află pe locul 17 în clasamentul Ligii a 2-a, cu o victorie și trei înfrângeri în patru etape, iar următorul meci e cu Metaloglobus în deplasare, sâmbătă, și apoi cu UTA Arad „acasă” la… Târgu Mureș.

Tiberiu Farcas

Peste 20 de ani de experiență în industria media din România, autor al istoriei presei clujene, "Colosul cu picioare de hârtie", dar și co-autor al volumului "Cluj contra Cluj - Istoria celui mai vechi derbi local din România", o sinteză a confruntărilor directe dintre "U" Cluj și CFR, realizată în colaborare cu jurnalistul Bogdan Stanciu.

Learn More →

One thought on “Situație dificilă la „U”: 12 fotbaliști cu toxinfecție alimentară, clubul ar putea cere amânarea meciului cu Metaloglobus. Dulca continuă, Moraru a plecat

  1. Situație dificilă la „U”: 12 fotbaliști cu toxinfecție alimentară, clubul ar putea cere amânarea meciului cu Metaloglobus. Dulca continuă, Moraru a plecat | www.actualdecluj.ro august 28, 2019 at 7:10 am

    […] „Suntem urmăriți de ghinion, am fotbaliști bolnavi, au fost la spitale, la clinici, au toxinfecție alimentară. De asemenea, vreau să informez că am decis să rămân la echipă, să continui acum când e greu. Posibil să cerem amânarea meciului cu Metaloglobus București. Vreau să spun că avem nevoie de sprijinul fanilor, a tuturor celor care pot ajuta pe ”U”, a declarat antrenorul Cristian Dulca reporterului Sportul Clujean. […]

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *