Daniel Stanciu, manager „U” Cluj: ”Tamaș la ”U” va rămâne unul din cele mai importante transferuri”

Managerul Daniel Stanciu a spus astăzi că ”U” mizează pe promovare.

”Ne dorim să construim un club puternic, cu o imagine bună, cum era în anii trecuți. ”U” va ajunge în Liga 1, dar nu se poate de pe o zi pe alta. Uitați-vă că UTA a promovat după 10 ani. Ne interesează să avem Academie bună, să fie în primele 10 academii din România. Avem 2-3 tineri foarte talentați, avem un briliant, depinde de el, de noi, să crească, dar la categoria sa de vârstă e cel mai bun din România”, a spus Stanciu.

El nu a dorit să dea numele acestuia.

Stanciu a spus că trasferul lui Tamaș e o lovitură pe piața transferurilor și că fundașul e unul din cei mai buni din fotbalul românesc, având oferte din Liga1.

”Tamaș la ”U” va rămâne unul din cele mai importante transferuri din fotbalul românesc, o să vedeți”, a spus managerul lui ”U” Cluj.

„U” negociază cu un posibil sponsor, o firmă de pariuri.

”Dacă semnăm cu ei, vom fi mai puternici”, a spus Stanciu.

Tiberiu Farcas

Peste 20 de ani de experiență în industria media din România, autor al istoriei presei clujene, "Colosul cu picioare de hârtie", dar și co-autor al volumului "Cluj contra Cluj - Istoria celui mai vechi derbi local din România", o sinteză a confruntărilor directe dintre "U" Cluj și CFR, realizată în colaborare cu jurnalistul Bogdan Stanciu.

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *