Emil Boc are încredere în jucătorii lui „U” Cluj în returul barajului cu Dinamo: „Trebuie să dea tot ce au mai bun pe teren. Nu ne lăsăm intimidați și copleșiți”

Primarul Emil Boc le-a urat succes jucătorilor lui „U” Cluj în returului barajului cu Dinamo și este convins că elevii lui Erik Lincar pot obține promovarea în „Groapă” dacă vor fi 100% concentrați pe durata partidei. 

Edilul are încredere că echipa își poate îndeplini obiectivul, acela de participa în următorul sezon din prima ligă. Acesta este de părere că factorul mental va fi cel mai important și speră ca jucătorii să fie concentrați la ora meciului.

Plecăm favoriți în meciul cu Dinamo, dar nu trebuie să uităm infernul de pe stadion. Acolo totul va depinde de dimensiunea psihologică. Trebuie să avem mintea setată că suntem mai buni, avem un avantaj de două goluri și nu ne lăsăm intimidați și copleșiți.

Sunt convins că Lincar știe ce e de făcut și i-am văzut extrem de motivați. Rezultatul poate fi pozitiv sau negativ, dar atitudinea trebui să o vedem întotdeauna. Trebuie să dea tot ce au mai bun pe teren. Asta am văzut în meciul cu Dinamo.

Această echipă a înțeles în sfârșit că menirea ei este să ducă Clujul în Liga 1. Acești fotbaliști ar putea intra în istorie. În spatele lor este o istorie de peste 100 de ani. Clujul respiră prin Universitatea„, a spus primarul la Napoca FM.

Boc a vorbit și despre o declarație făcută de președintele Ligii Profesioniste, care și-a arătat dezamăgirea în legătură cu o posibilă retrogradare a lui Dinamo.

Am fost supărat pe o declarație a președintelui LPF, Gino Iorgulescu, care a spus că i-ar părea rău dacă Dinamo ar retrograda. Cu tot respectul pe care vi-l port, ca fost fotbalist și a președinte al unei instituții importante, mai ușor cu pianul pe scări. Aveți obligația de a nu face astfel de declarații din postura în care vă aflați.

Am respect pentru Dinamo și noi am jucat în Liga a 4-a, am revenit cinstit, curat. Vrem ca acest meci să se joace pe teren, fără niciun fel de influență. Clujul are peste 20.000 de spectatori, ei sunt mai puțin importanți decât cei de la Dinamo?„, a declarat Boc.

Written by 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.