Simona Halep, la Sports Festival: „Mă simt ca acasă la Cluj”!

Cea mai bine cotată jucătoare de tenis din România, Simona Halep (8 WTA) a participat vineri, 14 iunie, la BT Arena, la o conferinţă de presă în cadrul ediţiei a doua a Sports Festival, alături de jucătorul de tenis Marius Copil, fostul ei antrenor, Darren Cahill şi directorul festivalului, Mirel Alexa.

Directorul Sports Festival a subliniat că evenimentul va fi sold-out la ora partidei demonstrative de mâine şi le recomandă clujenilor să vină din timp la Sala Polivalentă pentru a nu rata surpriza specială pregătită de organizatori în debutul demonstrativului.

Clujenii sunt sfătuiţi să ajungă la sală până la ora 17:55 deoarece după nu vor mai avea acces în incinta arenei până la ora 18:20.

Simona Halep s-a declarat impresionată de primirea făcută și a susținut că se simte mereu ca acasă la Cluj. Ea a declarat că nu exclude să reia colaborarea cu antrenorul Darren Cahill, susținând că ea va fi prima lui opțiune după ce va reveni în circuit.

„Vin mereu cu plăcere la Cluj, unde mă simt ca acasă. La meciurile din Fed Cup a fost o atmosferă foarte plăcută, un public minunat, am trăit sentimente deosebite. Am trăit experiențe foarte frumoase aici, sper ca și mâine să iasă foarte bine. Am venit acum la Cluj extrem de relaxată, spre deosebire de ultima dată când am jucat meciurile din Fed Cup. Am șansa acum să mă bucur împreună cu spectatorii”, a declarat Simona Halep.

Halep a mai declarat că nu s-a schimbat nimic în relația cu fostul ei antrenor, Darren Cahill și nu exclude reluarea colaborării cu cel care a sprijint-o să câștige primul Grand Slam din carieră, la Roland Garros.

„Nu s-a schimbat nimic, are pauză anul acesta cu familia, unde se bucură de timpul petrecut împreună, iar atunci când va veni timpul să decidă dacă va mai antrena sau nu, eu voi fi prima persoană pe care o va suna şi mă va întreba dacă îmi doresc să vină în echipa noastră. Împreună cu Daniel Dobre, aşa îşi doreşte în momentul acesta, dar vom vedea atunci când va fi momentul”, a spus Simona Halep.

În ce privește sezonul de iarbă care stă să înceapă, campioana României a declarat că este deja cu gândul la turneul de la Wimbledon.

„Nu va fi un sezon ușor, e dificil să joci pe iarbă, dar sunt încrezătoare ca va fi bine. Sunt sănătoasă, nu mă împiedică nimic să nu obțin rezultate bune„, a spus Simona Halep, care a subliniat că obiectivul său principal este să participe la Jocurile Olimpice de la Tokyo, acolo unde își dorește să câștige o medalie.

„Este obiectivul principal Olimpiada, sper să fiu sănătoasă, să fiu în formă şi să fiu aptă de joc. Mi-aş dori tare mult o medalie şi cred că dacă o să reuşesc acest lucru o să mă împlinesc cu totul în cariera sportivă „, a mai spus Halep.

Meciurile demonstrative de tenis vor începe la ora 18.30. Accesul publicului în incinta BT Arena va fi permis începând cu ora 16.30. De la ora 17.30, spectatorii vor putea asista la un show de gimnastică, iar de la ora 17.55, organizatorii evenimentului anunță ”un show nemaivăzut”, o surpriză de proporții pentru toți cei prezenți la BT Arena.

Programul meciurilor:

Meci 1: Simona Halep – Daniela Hantuchova

Meci 2: Marius Copil – Fabio Fognini

Meci 3: Halep / Copil – Hantuchova / Fognini

VIDEO

Vasile Manu

10 ani de experiență în presă. Am scris și scriu în continuare și pentru eClujeanul.ro din luna iulie 2012, foaiatransilvana.ro și clujulpolitic.ro. Am acoperit toate domeniile de activitate, politic, social, administrativ, iar din iunie 2019 sunt în slujba sportului din Cluj odată cu înființarea sportulclujean.ro.

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *