FOTO. Vip-uri la demonstrativul cu Simona Halep. Boc, Ioan Rus, Vasile Dâncu, Vasile Pușcaș, Ioan Aurel Pop, Horia Ciorcilă, Dorel Goia

Demonstrativul de tenis România-Italia, cu Simona Halep cap de afiș a adus la BT Arena pe lângă mii de fani ai tenisului și o serie de VIP-uri din sfera sportului, businessului și politicii.

A fost prezent tatăl Simonei Halep, Stere Halep.

Din sport au venit la Cluj fostul fotbalist Ciprian Marica, actual finanțator de la Farul Constanța (Liga 2), sau fostul atacant Daniel Niculae.

Ciprian Marica. Foto Sportulclujean.ro

De asemenea, a fost prezent și președintele lui FC ”U” Cluj, Radu Constantea.

Nume grele la BT Arena: Dâncu, Rus, Pușcaș, Ciorcilă, Ioan Aurel Pop/Foto Mihai Medan / Sportul Clujean

Din sfera politicii au participat cele mai grele nume din Cluj: omul de afaceri, omul politic, membru al partidului Pro România, Ioan Rus, sociologul, universitarul și omul politic Vasile Dâncu, istoricul Vasile Pușcaș adică celebrul ”Grup de la Cluj„ cum i-a numit presa din capitală. Lângă ei au fost profesorul Ioan Groza de la USAMV, dar mai ales rectorul UBB, Ioan Aurel Pop, președinte al Academiei Române, omul de afaceri Horia Ciorcilă, președintele Consiliului de Administrație al Băncii Transilvania (BT) și Dorel Goia, acționar La Casa, Taraplast Bistrița etc. Aceștia au venit la Polivalentă însoțiți de soțiile lor.

Dâncu, Ciorcilă, Pușcaș, Stere Halep/Foto Sportulclujean.ro

Discuții relaxate între Dâncu, Ciorcilă, Pușcaș/Foto Sportulclujean.ro

Tiberiu Farcas

Peste 20 de ani de experiență în industria media din România, autor al istoriei presei clujene, "Colosul cu picioare de hârtie", dar și co-autor al volumului "Cluj contra Cluj - Istoria celui mai vechi derbi local din România", o sinteză a confruntărilor directe dintre "U" Cluj și CFR, realizată în colaborare cu jurnalistul Bogdan Stanciu.

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *