Simona Halep, cucerită de Cluj, la Sports Festival: „Nu am mai râs atât de mult niciodată în cariera mea”

Cea mai bine cotată jucătoare de tenis din România, Simona Halep, a fost pur și simplu fermecată de atmosfera din Cluj, modificându-și fotografia de copertă a paginii sale oficiale de Facebook cu una surprinsă la meciul demonstrativ din cadrul ediției a doua de Sports Festival.

Halep s-a simţit extraordinar la Cluj, susținând la finalul demonstrativului de tenis că nu a mai râs niciodată în carieră cât a râs la Cluj: „O seară superbă, la Cluj, la Sports Festival! Ne-am distrat, am râs, am jucat. Mulţumim pentru că aţi venit să ne vedeți şi pentru suport!„, este doar unul dintre mesajele publicate de tenismenă pe reţeaua de socializare.

Demonstrativul de tenis din cadrul Sports Festival a durat trei ore și a fost urmărit de circa 10.000 de spectatori.

Spectacolul a fost la înălțime, iar divertismentul la el „acasă” în BT Arena, cei patru jucători au făcut mai multe glume, au oferit execuții inedite și au adus multă bucurie în sală. Cei doi antrenori, Andrei Pavel şi Darren Cahill, nu au stat nici ei pe margine și chiar au intrat la joc, iar cele aproape trei ore de tenis s-au încheiat în aplauzele asistenţei, mai ales după ce antrenorul australian l-a chemat pe teren pe tatăl Simonei pentru a schimba câteva mingi „împotriva” fiicei sale. 

Stere Halep l-a chemat în teren şi pe primarul Clujului, Emil Boc, iar pentru câteva minute au scjimbat câteva mingi, spre deliciul asistenței. 

Vasile Manu

10 ani de experiență în presă. Am scris și scriu în continuare și pentru eClujeanul.ro din luna iulie 2012, foaiatransilvana.ro și clujulpolitic.ro. Am acoperit toate domeniile de activitate, politic, social, administrativ, iar din iunie 2019 sunt în slujba sportului din Cluj odată cu înființarea sportulclujean.ro.

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *