Vechea generație a lui „U” Cluj, întâlnire emoționantă înaintea amicalului cu PAOK! Tim Câmpeanu, prezență supriză!

Prezență surpriză la Cluj Arena cu ocazia amicalului de gală dedicat Centenarului Universității Cluj, desfășurat vineri, 12 iulie. Organizatorii Sports Festival au invitat pentru partida cu PAOK Salonic gloriile clubului „șepcile roșii”.

Septimiu „Tim” Câmpeanu, Călin Ciucur, Sandu Matei, Marius Predatu, Iosif Mureșan, Didi Neamțu, Tiberiu Poraczy, Marius Popescu, Cristian Pojar, sunt doar o parte dintre foștii jucători care au îmbrăcat tricoul „alb-negru” și au răspuns invitației organizatorilor. Aceștia s-au reîntâlnit pe stadionul clubului căruia i-au dedicat o parte importantă a carierei și au depanat amintiri din perioada când evoluau pe dreptunghiul verde al bătrânului „Ion Moina”.

Redăm mai jos câteva fotografii realizate de reporterul Sportul Clujean:

Cristi Pojar, Didi Neamțu, Tim Câmpeanu – Foto: Vasile Manu
Paul Olteanu, viepreședinte și organizator de competiții (cu roșu)
Tim Campeanu

Seniorul Universității Cluj, Remus Câmpeanu.

Vasile Manu

10 ani de experiență în presă. Am scris și scriu în continuare și pentru eClujeanul.ro din luna iulie 2012, foaiatransilvana.ro și clujulpolitic.ro. Am acoperit toate domeniile de activitate, politic, social, administrativ, iar din iunie 2019 sunt în slujba sportului din Cluj odată cu înființarea sportulclujean.ro.

Learn More →

3 thoughts on “Vechea generație a lui „U” Cluj, întâlnire emoționantă înaintea amicalului cu PAOK! Tim Câmpeanu, prezență supriză!

 1. Sorin iulie 12, 2019 at 6:05 pm

  Superbe poze, sanatate maxima tuturor, voi ati fost idolii copilariei mele si ramaneti asa in vecii vecilor… 🙂 Haide „U” !

  Răspunde
  1. sportulclujean iulie 12, 2019 at 10:15 pm

   Vă mulțumim pentru aprecieri.

   Răspunde
 2. Belo septembrie 20, 2019 at 11:58 am

  ce pot sa zic: suspin si fior.
  Unul singur arata bine si acela este batranul Remus Campeanu.
  Restul sunt creaturi pe care daca le vezi te trec toti fiorii,inclusiv Tim Campeanu.Parca e un pui de curca pestrit si plouat. Cand a plecat de la Steaua trebuia sa treaca pe la nufarul sa-l spele si sa-l apreteze nitel. A fost talentat la fotbal dar a fost si viclean.A plecat in plina glorie la Barcelona.A prins acolo un post de tauras in corida dar cand l-au vazut ca e rahitic au renuntat la el.Am mai vazut niste nume interesante,Didi,Iosif. Cred ca unu e brazilian si al-lalt e maseur de la Vatican. Au venit fiecare cam tarziu ca U a rata barajul de promovare si posturi sfinte nu mai sunt in conducere. Am fost si eu la jocul omagial cu PAOK desi sunt CFR-ist sperand totusi intr-o revenire a studentilor.Nu a fost sa fie. Dar au revenit relicvele ,aceste fosile vi care au speriat vestul prin simpla lor aratare fiind confundati cu Dracula. Tim ala arata de altfel ca Dracula care dupa ultimele precizari a fost ingropat la Vatican. Deci hai sa bem ceva ca ni se usuca grumazul. Salve !

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *