Cinci voleibaliști și-au prelungit contractele cu „U” Cluj, iar staff-ul tehnic a făcut o nouă achiziție

Cinci voleibaliști de la CS Universitatea Cluj au acceptat prelungirea contractelor cu gruparea universitară, potrivit u-cluj.ro.

Este vorba de secundul Mădălin Dăineanu, aflat la „U” Cluj din 2014 și a acceptat prelungirea contractului deoarece, spune el, „m-am dezvoltat pe toate planurile și a fost o perioadă frumoasă cu echipa. Îmi place orașul și am găsit înțelegere aici„.

Claudiu Iov, Alexandru Voinea, ambii joacă pe postul de centru, Eduard Catrina, coordonator, și Adrian Pop sunt ceilalți jucători cărora le-a fost prelungit contractul.

„Pentru mine, sezonul ce a trecut a fost mai mult unul experimental, fiind și primul meu an la Cluj. Pot spune că am trecut prin multe provocări care m-au ajutat și încă mă ajută să mă dezvolt atât pe plan profesional, ca jucător, cât și pe plan personal. Totodată mă simt norocos că am avut ocazia să lucrez cu un antrenor ca Piotr Sobolewsky de la care am avut multe de învățat. Mulțumesc clubului pentru sprijinul și încrederea acordată în vederea continuării carierei mele la Cluj. Pentru sezonul viitor îmi propun să dau dovadă de mai mult profesionalism, demn de divizia A1, și voi purta în continuare cu mândrie echipamentul «U» Cluj”, a declarat Eduard Catrina.

„Au fost doi ani în care m-am simțit foarte bine. Am crescut în valoare, am primit șansa să joc și să lucrez cu jucători și antrenori experimentați, iar profesionalismul lui Piotr m-a făcut să devin mai serios. Mi-am dorit să rămân aici pentru că la Cluj am găsit o echipă și un staff care pune foarte mult baza pe formarea jucătorilor și le oferă șansa acestora să se afirme în Divizia A1. Sper să nu dezamăgesc încrederea celor care mi-au propus posibilitatea prelungirii contractului”, a explicat Claudiu Iov.

Totodată, staff-ul echipei a perfectat transferul jucătorului Manoah Natan Săvan, în vârstă de 22 de ani. El a fost adus de la Unirea Dej și joacă pe postul de centru.

„Pentru mine, «U» Cluj este un club cu tradiție în voleiul românesc, mă bucur că am ajuns aici. Vin cu gândul de a ajuta clubul și băieții să-și atingă obiectivele”, a spus Natan Săvan.

sportulclujean

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *