Al doilea amical, al doilea succes pentru „U” Cluj în cantonamentul din Slovenia! Goga a bifat o „dublă”

Universitatea Cluj s-a impus în cel de-al doilea amical al stagiului de pregătire din cantonamentul din Slovenia cu scorul de 5-2 (3-1), împotriva divizionarei secunde NK Krka, pe stadionul din localitatea Novo Mesto.

Antrenorul Cristian Dulca a trimis în teren următoarea formulă în prima parte:

Costa – Telcean, Inacio, Kay, Taub – Ceitil – Pedro Mendes, Firmino, Pop – Goga, Gavra

Veteranul Dorin Goga a deschis scorul în minutul 8 al meciului cu un lob din preajma punctului cu var, după un „un-doi” de efect între Telcean și Firmino. NK Krko a restabilit egalitatea in minutul 19.

În urma unui corner executat de Pedro pe colțul lung, Goga a bifat „dubla” în minutul 33 (2-1).

Același Pedro l-a lansat pe Gavra, atacantul a pătruns în viteză în careu, iar după un dribling scurt a trimis elegant în poartă pentru 3-1, stabilind scorul pauzei (38).

La pauză, cuplul Dulca – Cojocaru a efectuat câteva schimbări. Au ieșit Jose Costa, Telcean, Inacio, Pedro, Firmino și Goga. Au intrat Dur-Bozoancă, Florescu, Pîrvulescu, Rafa, Vomir și Dican

Alex Pop a ieșit în minutul 55 și a intrat Burghele, iar Taub și Gavra i-au lăsat locul lui Berci și Takacs.

În urma unei centrări a lui Rafa, Ceitil a majorat diferența la 4-1 în minutul 68.

„U” a înscris pentru 5-1 în minutul 85 după un corner executat de Takacs, iar juniorul Dican a înscris golul cu capul în vinclu. Slovenii au redus din diferență în minutul 86, stabilind scorul final 5-2.

Foto: facebook.com/FCUCluj

Vasile Manu

10 ani de experiență în presă. Am scris și scriu în continuare și pentru eClujeanul.ro din luna iulie 2012, foaiatransilvana.ro și clujulpolitic.ro. Am acoperit toate domeniile de activitate, politic, social, administrativ, iar din iunie 2019 sunt în slujba sportului din Cluj odată cu înființarea sportulclujean.ro.

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *