„U” Cluj a mai perfectat două transferuri pentru echipa de volei masculin

Secția de volei masculin a CS Universitatea Cluj a parafat transferurile a doi jucători cu experiență în Divizia A1, ambii originari din Baia Mare.

Este vorba de Mihai Popovici (foto sus), în vârstă de 27 ani, revenit la CS „U” Cluj, după ce a petrecut o perioadă la CS Știința Explorări Baia Mare. A mai jucat la CSS CNE Baia Mare, postul lui fiind libero.

„Mă bucur să mă reîntorc la echipa care m-a făcut să mă simt ca acasă. Aștept cu nerăbdare să port din nou culorile alb și negru, în care am avut ocazia să cunosc atâția oameni faini. Pe această cale le mulțumesc echipelor și colegilor din Baia Mare, la care și cu care am avut plăcerea să joc. Le urez multă baftă! Îmi doresc ca «U» Cluj să aibă un sezon cu cât mai multe victorii și să îmi aduc aportul pozitv în acest sens, așa că…Haide «U»!„, a declarat Mihai Popovici.

În vârstă de 25 de ani, Nagy Csaba (foto jos) joacă pe postul de trăgător secund. El și-a petrecut junioratul la CSS 2 Baia Mare, făcând pasul apoi spre CS Știința Explorări Baia Mare.

„«U» Cluj e o echipă cu un renume foarte mare și sunt foarte fericit că am venit aici. O să facem tot posibilul să câștigăm fiecare meci și să ne îndeplinim obiectivul!”, a spus Nagy Csaba.

sportulclujean

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *