CFR Cluj își cheamă fanii la stadion pentru meciul cu Dinamo! Suporterii lui „U” Cluj își vor susține „frații” în Gruia

CFR Cluj scoate la vânzare astăzi biletele pentru meciul din etapa a 3-a cu Dinamo București la stadionul „Dr. Constantin Rădulescu”, acestea fiind următoarele:

Biletele pot fi achiziționate în zilele de vineri și sâmbătă:

VINERI (26.07) – 11:00 – 17:00

SÂMBĂTĂ (27.07) – 11:00 – 21:00

Copiii sub 10 ani au acces gratuit la acest meci însoțiti de un părinte și vor ocupa un singur loc împreună cu însoțitorul!

La acest meci, elevii NU beneficiază de intrare gratuită pe baza carnetului de elev în Tribuna 2!

O persoană poate achiziționa cu un singur buletin 8 bilete.

PRETURILE BILETELOR:

VIP A – 80 LEI

VIP B – 60 LEI

TRIBUNA 1 – 25 LEI

TRIBUNA 2 – 25 LEI

PELUZA 1 – SECTOR 25 – DESTINAT GALERIEI NOASTRE – 10 LEI

PELUZA 1 – SECTOR 28 – 10 LEI (pentru susținătorii echipei FC Dinamo)

Biletele pentru membrii galeriei CFR-ului se vor vinde doar pe bază de listă întocmită de liderii galeriei. Vă rugăm frumos să îi contactați pe Facebook pe pagina „Peluza Visinie„.

Pentru susținătorii echipei FC Dinamo este rezervat Sectorul 28 din Peluza 1. Un bilet costă 10 lei și poate fi achiziționat în ziua meciului începând cu ora 18:00 doar de la casa de bilete amenajată special la intrarea în Sectorul 28, Peluza 1.

Suporterii dinamoviști vor veni în număr foarte mare la meciul cu CFR Cluj, iar întâlnirea cu „frații” din peluza Șepcile roșii va avea loc pe Piezișă, după care vor porni spre stadionul din Gruia.

Partida va începe la ora 21:00, iar CFR Cluj are patru puncte după două etape scurse din actuala stagiune a Ligii I, un egal cu Poli Iași (1-1) și o victorie la Clinceni (1-4), în timp ce „alb-roșii” sunt în criză și vin după două înfrângeri consecutive și un golaveraj de 0-7.

sportulclujean

Learn More →

One thought on “CFR Cluj își cheamă fanii la stadion pentru meciul cu Dinamo! Suporterii lui „U” Cluj își vor susține „frații” în Gruia

  1. SCANDAL în GRUIA. Șicane între galerie și conducere. Membrii Peluza Vișinie amenință că nu se vor prezenta la meciul cu Dinamo! - iulie 26, 2019 at 10:49 am

    […] CFR Cluj își cheamă fanii la stadion pentru meciul cu Dinamo! Suporterii lui „U” Cluj… […]

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *