17 voleibaliști s-au prezentat la reunirea lotului lui „U” Cluj

Voleibaliștii clujeni de la Clubul Sportiv Universitatea Cluj s-au reunit miercuri, 7 august, sub comanda antrenorului principal, Romeo Lotei. La reunire a fost prezent tot lotul de 17 sportivi.

Voleibaliștii se vor pregăti pe plan local, iar în luna septembrie vor susține un meci aniversar cu ocazia Centenarului. În cadrul acestui meci se va prezenta lotul pentru sezonul 2019-2020, data exactă a partidei urmând a fi anunțată ulterior, precum și echipa adversă.

„Ieri a avut loc întrunirea lotului. Vom începe pregătirea cu un nou antrenor principal. L-am numit, din nou, pe domnul Romeo Lotei. Acesta are și un preparator fizic și un lot de 17 jucători, dintre care 2 ne reprezintă și acum la turneele de beach volley din țară. Toate posturile sunt acoperite și jucătorii nu prezintă probleme medicale. Începem pregătirea fizică și în curând vom intra și în sala de joc, unde se vor efectua antrenamentele cu mingea”, a declarat Bogdan Ungureanu, managerul echipei.

Ștefan Verciuc, în vârstă de 19 ani, este ultimul jucător sosit la echipa universitară. El a jucat în sezonul precedent la CSM Suceava, junioratul făcându-l la CSS-LPS Suceava.

„Am avut două motive pentru care am ales Clujul: Facultatea de Matematică și Informatică, care este printre cele mai bune, și echipa Universitatea Cluj, unde pot să fac sport de performanță. Mă bucur că am ajuns aici și, îmi doresc, să joc cât mai bine în noul sezon”, a spus Ștefan Verciuc.

Lotul complet

Centri: Marius Șoloc, Claudiu Iov, Natan Savan, Alexandru Voinea, Adrian Pop
Ridicători: Filip Constantin, Silviu Grigoraș, Eduard Catrina, Verciuc Ștefan
Secunzi: Nagy Csaba, Ștefan Someșan, Cătălin Neag, Mădălin Dăineanu, Andrei Muraru (probe)
Fals: Vlad Negrean, Ionuț Pop
Libero: Mihai Popovici

Staff
Antrenor: Romeo Lotei
Preparator fizic: Lucian Bodârnea
Manager sportiv: Bogdan Ungureanu

sportulclujean

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *