Dan Petrescu, despre cum a jucat în 1 ianuarie și din 3 în 3 zile în Anglia: ” Veneam de acasă, nu se făcea probă video, intram la joc. Era boemie ”

Antrenorul campioanei României, CFR Cluj, Dan Petrescu, a explicat astăzi cum era când juca meciuri din 3 în 3 zilela Chelsea, exact cum e acum programul echipei feroviare.

”Eu am prins o perioada mai boemă, nu era Instat, nu era tehnica de acum. Da, am prins meciuri în 1, în 2 ianuarie, veneam de acasă, un pic de pregătire și intram la joc. Nu era ca acum dar fotbal serios se juca. Trebuie să ai fizic, să te țină picioarele. Cred că am prins o analiză video făcută de antrenor în cinci ani, nu se compară cu ce e acum. Am auzit că atunci când a venit Mourinho la Chelsea a revoluționat tot. Atunci nu era așa, când am fost eu acolo”, a răspuns ”Bursucul”.

Tiberiu Farcas

Peste 20 de ani de experiență în industria media din România, autor al istoriei presei clujene, "Colosul cu picioare de hârtie", dar și co-autor al volumului "Cluj contra Cluj - Istoria celui mai vechi derbi local din România", o sinteză a confruntărilor directe dintre "U" Cluj și CFR, realizată în colaborare cu jurnalistul Bogdan Stanciu.

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *