Atac Hagi la Petrescu

Marele Gheorghe Hagi i-a reproșat lui Dan Petrescu, antrenorul CFR, în conferința de presă, lipsa de respect față de echipa sa, FC Viitorul, dupa egalul 2-2 cu Botosani, conform DigiSport.ro

Pâi eu sunt Dan Petrescu ca să vorbesc așa? Noi am jucat un meci acasă și trebuia să-l câștigăm. Eu nu sunt ca Dan Petrescu să evaluez care au fost cei mai buni adversari și care nu. Cred că îl deranjez pe Dan Petrescu. Îl las pe Dan să… e campioană 100%. Să nu-i deranjez, pentru că nu i-am dominat niciodată. I-a dominat Târgoviște și Târgoviște a fost echipa cea mai bună din campionat. El cu cine joacă sunt cei mai buni. A uitat de noi și de alții, care au jucat fotbal cu ei”, a declarat Hagi, supărat de declarațiile lui Petrescu din ultimele conferințe de presă ale acestuia.

A jucat Astana bine… Săracii. Bani mulți cheltuiți de pomană. Nu contează bugetul, ci ce joci. Sper să nu se supere prietenul meu Dan. Dar dacă se supără, îi trece. Noi putem să ne mai zicem câte una, dar nu avem orgolii”, a spus Hagi, cu referire la primul meci din preliminarii, CFR-Astana, 3-1.

El ar trebui să aibă mai mult respect pentru echipele care se bat cu ei, acolo, sus. Nu e frumos să ne atace așa ușor. Să ne atace subtil pe noi care am luptat cu ei și să ne discrediteze așa ușor, cu declarații gen Târgoviștea este singura echipă care ne-a pus în dificultate. Dar cum ați câștigat cu ei cu 4-1? Cu ofsaid de doi metri”, a criticat Hagi.

FC Viitorul a câștigat Supercupa României în fața CFR-ului, cu scorul de 1-0, în primul meci care a deschis sezonul 2019/2020,

Deseară CFR are meci decisiv la Glasgow, cu Celtic, în preliminariile Champions League. În tur la Cluj a fost 1-1-. Meciul incepe la 21.45.

sportulclujean

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *