Dan Petrescu: „Am demonstrat că suntem cea mai bună echipă din România”

Antrenorul campioanei CFR Cluj, Dan Petrescu a declarat, marţi seară, că formația să a demonstrat în meciul câștigat pe terenul lui Celtic Glasgow, scor 3-4, că este cea mai bună echipă din România.

Suntem fericiţi şi mândri că am reprezentat România cu cinste. Sunt mulţumiţi că am închis gura celor care au spus că nu am luat pe merit campionatele luate, dar am demonstrat că suntem cea mai bună echipă din România. După victoria asta mulţi nu o să mai aibă ce să zică. Jucătorii mei sunt senzaţionali şi azi le-am spus că dacă ne apărăm, nu avem nicio şansă. E un grup extraordinar, aici face antrenorul echipa. Am ales jucători buni, cu entuziasm, nu neapărat cei mai tehnici„, a declarat Petrescu la Digisport.

Directorul sportiv al CFR Cluj, Bogdan Mara, a declarat, marţi seară, la Digisport, că meciul cu echipa Celtic Glasgow, scor 4-3, a fost unul de infarct, „un thriller cu happy-end”.

„A fost un meci de infarct, suntem fără cuvinte. A fost un thriller cu happy-end. Băieţii s-au autodepăşit, au făcut un meci incredibil. Am demonstrat că se poate, fără achiziţii mari, cu multă muncă şi ambiţie”, a spus Mara.

CFR Cluj s-a calificat, marţi, în play-off-ul Ligii Campionilor, trecând în turul trei Celtic Glasgow, scor 1-1 în tur şi scor 4-3 în retur. În tur, scorul a fost 1-1. La Glasgow, au marcat Forrest ’51, Edouard ’61 şi Christie ’76 pentru Celtic, respectiv Deac ’27, Omrani ’74 (penalti), ’80 şi Ţucudean ‘90+7.

sportulclujean

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *