Prima ”nucă tare” pentru ”U” Cluj. Meci greu cu FC Argeș

Meci de tradiție al fotbalului românesc la Pitești, între FC Argeș și Universitatea Cluj. Prima ”nucă tare” pe care o întâlnește ”U”, primul meci în care după victoria de la Mureș, ”U” ar putea lega al doilea succes consecutiv. Nu va fi ușor în fața echipei conduse de Nicolae Dică, un antrenor ambițios, de care s-a interesat recent și FCSB aflat în criză.

Ca și Universitatea, FC Argeș ar dori să promoveze, și anul acesta chiar poate față de sezonul trecut când nu le permitea o interdicție de la forurile fotbalistice de la București.

FC Argeș are și ea o înfrângere (1-2 cu Ripensia) apoi a învins Sportul Snagov (3-0). „U” vine dupa eșecul de la Reșița și victoria cu Viitorul Tg. Jiu.

În tabăra clujeană secretomania e la înălțime. Nu se organizează conferințe de presă și nici declarații la marginea gazonului nu s-au acordat de către antrenorul Dulca așa cum au avut loc înainte de partida de ”acasă” de la Mureș cu Tg. Jiu.

Cum nu avem o echipă probabilă reamintim cum a jucat ”U” contra Viitorul Tîrgu Jiu (fost Energeticianul):

Costa – Takacs (85, Imbrea), Crăciun, Inacio, Taub – Ceitil, Dican – A. Pop (64, Burghele), Goga, Rafa (69, Pîrvulescu) – Gavra. 

La nivel de istorie trebuie menționat faptul că în istoria de 100 de ani a lui ”U” Cluj, singurul trofeu din panoplia clubului a fost cucerit la București, Cupa României, contra celor de la Pitești, în 11 iulie 1965, atunci echipa din Trivale se numea Dinamo Pitești.

Circa 70 de fani alb-negru vor însoți echipa la Pitești.

Partida va putea fi vizionată în direct pe postul TV DigiSport 1 de la ora 15.30.

sportulclujean

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *