Clujeanca Sandra Takacs a câștigat Cupa Federației Ecvestre la concurs complet, în cadrul Horseville Festival

Castelul Banffy din Bonțida a găzduit în weekend-ul 6-8 septembrie Festivalul Horseville, în cadrul căruia s-a desfășurat și Cupa Federației Ecvestre Române la Concurs Complet, una dintre cele mai prestigioase competiții.

Sportiva legitimată la secția de echitație a CS Universitatea Cluj, Sandra Takacs, a câștigat Cupa Federației Ecvestre Române la Concurs Complet, la Novici, cu calul Hannah.

Și tot ea a mai obținut locul 1 la Cupa FED 1* cu calul McEnroe, iar universitarul Călin Nemeș s-a clasat pe locul secund la această probă, cu calul Quirro T.

De asemenea, tot în cadrul Horseville Festival s-a mai desfășurat și etapa de obstacole, unde călăreții de la CS Universitatea Cluj (Andrei Budean, Ioana Drăgan, Adrian Gherghina, Ariana Gherghina, Ema Jentea, Irimia Constantin) au obținut multiple clasări pe podium (10 locuri I, două locuri II, patru locuri III). Călăreții universitari au fost însoțiți de antrenorul Tudor Ciplea.

Totodată, sportiva universitară Oana Tomoioagă a participat la finala Campionatului Național de Anduranță 1*, care a avut loc vineri și sâmbătă, 6-7 septembrie, în Buftea. Aceasta a intrat în concurs cu calul Kinan, la proba 90 km, și a devenit vicecampioană națională.

sportulclujean

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *