U-BT Cluj, locul 3 la turneul League of the 4! Meciul a fost întrerupt în sfertul 3 după retragerea echipei Mornar Bar, nemulțumită de arbitraj

Echipa de baschet masculin U-Banca Transilvania Cluj a încheiat pe locul 3 turneul amical League of the 4, organizat de Sports Festival, după ce a câștigat cu scorul de 58-46 finala mică cu Mornar Bar, dar meciul a fost întrerupt la mijlocul sfertului trei după retragerea muntenegrenilor din competiție, care au fost nemulțumiți de arbitrajul cu tentă al brigăzii românești.

Primul sfert s-a desfășurat sub semnul echilibrului, cele două formații fiind despărțite doar de o posesie, iar cel mai bun marcator din tabăra gazdelor a fost Darko Planinic, care a pus 10 puncte în contul alb-negrilor. Mornar Bar a încheiat primele 10 minute de joc cu un avantaj minim pe tabelă, scor 18-20.

În sfertul secund, U-BT Cluj a trecut la conducere pe tabelă, distantându-se la șapte puncte în primele trei minute de joc (30-23). Mornar Bar a reușit să revină din nou în avantaj, alb-negrii nereușind să înscrie niciun punct de la 30-31, dar Tarolis a reușit o triplă și și-a dus din nou echipa în avantaj (33-31). „U” a intrat la vestiare pentru pauza mare cu un ecart de cinci puncte, scor 45-40.

În sfertul al treilea, U-Banca Transilvania s-a distanțat la zece puncte pe tabelă după șase minute de joc (56-46).

Incidente în sfertul trei și retragerea din turneu a echipei Mornar Bar din cauza arbitrajului

Spiritele s-au încins la mijlocul sfertului al treilea. După două faulturi anti-sportive acordate echipei oaspete și o serie de decizii eronate, cei de la Mornar Bar au luat decizia de a ieși de pe teren și au plecat direct la vestiare, părăsind astfel competiția la scorul de 58-46 , iar gazdele au primit trofeul și medaliile pentru locul al treilea al turneului League of the 4.

Căpitanul lui U-BT Cluj, Darko Planinic, primind trofeul pentru locul 3 de la directorul Sports Festival, Mirel Alexa, în cadrul turneului League of the 4

Vasile Manu

10 ani de experiență în presă. Am scris și scriu în continuare și pentru eClujeanul.ro din luna iulie 2012, foaiatransilvana.ro și clujulpolitic.ro. Am acoperit toate domeniile de activitate, politic, social, administrativ, iar din iunie 2019 sunt în slujba sportului din Cluj odată cu înființarea sportulclujean.ro.

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *