Falub, ”U” Cluj: “E o victorie mare, importantă pentru noi”

Adrian Falub, antrenorul lui ”U” Cluj a spus că îi felicită pe jucători pentru succesul ein meciul cu Petrolul. 

“E o victorie mare, o victorie importantă pentru noi. Era obligatoriu să câștigăm pentru că eram într-o situație disperată. Cred că am început meciul prost, am fost timorați, iar ei au avut ocazii din cauza greșelilor noastre. După am reușit să echilibrăm jocul și am dominat după pauză. Poate că diferența de scor e prea mare, dar victoria e meritată. În situația noastră așa se desfășoară jocurile, trebuie să știi să suferi. Vreau să îi felicit pe jucători, azi au arătat ca o echipă care vrea să câștige.

Eu mă bucur dacă ei au dominat jocul, iar noi am învins cu 4-0. Ce se va întâmpla dacă vom juca și noi bine? Dacă noi jucăm prost și câștigăm cu 4-0, când vom juca bine sper să câștigăm mai clar. La pauză am corectat câteva aspecte tactice. Ocaziile lor au venit în urma greșelilor noastre, nu după faze construite de ei. Le-am spus că dacă noi reușim să eliminăm greșelile, cu siguranță vom avea spații de joc. Ei nu ne-au dominat ca posesie, au dominat pe greșelile noastre”, a spus Falub.

Golgeterul lui ”U”, Cristian Gavra a comentat prestația sa și cum a văzut jocul. “În prima repriză nu am prea ajuns la poartă, nu am avut ocazii, dar e bine că a venit golul și ne-am deblocat. Nu mă așteptam la acest scor. Mă bucur că mi-a ieșit execuția, mă bucur că am câștigat și sper că acesta e un nou început. Revenirea alături de public a fost cea mai importantă. Mă bucur că le-am oferit victoria. În prima repriză Petrolul a dominat, a avut și ocazii, dar în partea a doua ne-am impus noi”, a spus Gavra.

Gavra a înscris un super gol apoi s-a accidentat

sportulclujean

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *