Voleibaliștii de la U Cluj, debut cu înfrângere în noul sezon, pe terenul lui Dinamo

Echipa de volei masculin a Clubului Universitatea Cluj a debutat sâmbătă în noua ediție de campionat în deplasare la CS Dinamo București. Meciul s-a încheiat cu victoria gazdelor, scor 3-0 (25-16, 25-20, 27-25).

Cu toate că au pierdut în trei seturi, voleibaliștii universitari au avut o evoluție bună, iar setul trei a fost cedat în prelungiri. Managerul „alb-negrilor”, Bogdan Ungureanu a declarat următoarele:

„Am întâlnit un adversar extraordinar de puternic, o certă candidată la titlu în acest sezon. În același timp, Dinamo s-a prezentat foarte motivată la meci, hotărâtă să nu lase să se întâmple o surpriză. Felicit băieții pentru atitudinea din teren, mai ales din ultimul set pe care l-am și condus de la cap la fine, însă pe care, spre surprinderea noastră, nu am reușit să ni-l adjudecăm. Le-am transmis și băieților că trebuie să continue munca la care s-au înhămat și în mod cert, cu acest colectiv frumos și unit, rezultatele favorabile nu se vor lăsa așteptate!„, a declarat Ungureanu.

În etapa a doua „studenții” vor juca sâmbătă, 19 octombrie, în deplasare la formația SCM Gloria Buzău.

sportulclujean

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *