Dan Petrescu pune presiune pe proprii jucători: “Mi-e teamă de meciul cu Clinceni mai mult decât de meciul cu Rennes”

CFR Cluj joacă deseară în Gruia contra nou promovatei Academica Clinceni. Feroviarii vin după eșecul de la Iași, cu Poli. Adeversarii au eliminat-o din Cupă pe FC Botoșani, de aceea Dan Petrescu, exigent cum e cunoscut, a pus ieri presiune la conferința de presă pe proprii elevi.

“Toți băieții au fost supărați, dar s-au comportat bine la antrenamente. Toți s-au bătut pentru un loc de titular în jocul cu Clinceni. Ei au început sezonul cu patru înfrângeri, dar acum jucătorii străini au început să îi ajute. Nu au primit gol în ultimele meciuri și au jucat doar cu echipe bune. Nu au nimic de pierdut și mi-e teamă de meciul cu Clinceni mai mult decât de meciul cu Rennes. Lucrează foarte mult defensiv și la fazele fixe.

Faptul că noi am jucat multe meciuri ne-a afectat. Nu am folosit aceeași echipă, aceeași fundași și am luat multe goluri. Au jucători tineri buni, Ion, Dumitru, iar Șut e foarte bun. Patriche, căpitanul echipei, a fost jucătorul meu la Sportul și el e un adevărat lider. După ce au făcut egal cu Craiova și Viitorul, victoria cu Botoșani nu mai e o surpriză”, a spus Dan Petrescu.

CFR Cluj și Academica Clinceni joacă deseară, de la ora 20:30, pe arena din Gruia.

sportulclujean

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *