Victor Dican, mijlocaș „U” Cluj, înaintea partidei cu CSM Reșița: „O să fie un meci greu fiindcă suntem la două puncte de primul loc retrogradabil”

Mijlocașul Universității Cluj, Victor Dican, a prefațat partida din prima etapă a returului ligii secunde, cu CSM Reșița, programată sâmbătă, 30 noiembrie, de la ora 15:00.

Principalul meu target nu este numărul de goluri înscrise, ci mai degrabă să-mi ajut echipa atât pe fază ofensivă, cât și pe cea defensivă. De asemenea, important pentru mine este să joc cât mai multe partide și să îmi ajut echipa cât mai mult, astfel să ajungem cât mai sus în clasament”, a precizat Dican.

Cu privire la meciul de mâine, mijlocașul „studenților” a susținut că: „O să fie un meci greu, fiindcă suntem la două puncte de primul loc retrogradabil, plus că și cei de la Reșița au o anumită presiune. O să fie o partidă grea pentru că dorim să ne distanțăm de zona retrogradării și să ne apropiem de locurile fruntașe„, a punctat tânărul mijlocaș.

Legat de expoziție organizată de fanii lui „U” Cluj la BT Arena, Dican a afirmat: „Această expoziție este un lucru unic, arată spiritul unic al acestei echipe și de ce este atât de iubită„, a susținut jucătorul.

Întrebat de jucătorii favoriți și de echipa pe care o susține din fotbalul național și internațional, Dican a răspuns: „Am doi jucători români preferați care joacă pe profilul meu, aceștia fiind Tudor Băluță și Dragoș Nedelcu, iar din fotbalul extern îmi place de Sergio Busquets. Echipele mele favorite din străinătate sunt Inter și Barcelona”, a mai declarat jucătorul.

Text: Adelina Vedinaș și Stroia Cătălin

Foto: Monitorul de Cluj

Stroia Cătălin

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *