Falub vrea mai multe de la jucătorii săi în meciul cu ACS Viitorul Tg.Jiu: „Aștept o reacție din partea lor pentru că nu le-a cerut nimeni să-i bată pe cei de la Real Madrid”

În ultima partidă dinaintea pauzei de iarnă, FC Universitatate Cluj o va înfrunta pe ACS Viitorul Tg.Jiu, formație ce se află pe locul 12 cu 26 de puncte. Dacă clujenii vor câștiga partida de duminică, 8 decembrie, îi vor devansa în clasamentul ligii secunde pe cei de la ACS Viitorul Tg. Jiu și vor încheia anul 2019 pe locul 12, sau pe 11 dacă Dunărea Călărași pierde contra celor de la Farul Constața.

Antrenorul alb-negrilor, Adrian Falub, a precizat astăzi că echipa trebuie să fie pregătiă sută la sută pentru meciul următor, indiferent dacă unii dintre jucători vor pleca în pauza de iarnă.

„Jucătorii trebuie sa fie motivați, aștept o reacție din partea lor  pentru că nimeni nu le-a cerut să-i bată pe cei de la Real Madrid, trebuie să-i batem pe cei de la Viitorul Tg. Jiu pentru că putem și pentru a avea un sfârșit de an puțin mai dulce. În fotbal contează și ultima impresie”, a afirmat Falub.

Cu privire la ultimele partide Falub se declară dezamăgit de evoluția elevilor săi, dar privește cu un oarecare optimism victoria în această etapă.

„Am fost dezamăgit la ultimul meci, am avut încredere până la sfârșit în jucătorii aceștia și am încercat să le transmit acest lucru, dar din păcate nu am reușit. Dacă e să facem o retrospectivă, sunt 14 meciuri de când am venit la această echipă și am pierdut unul singur. Am mai spus asta și în alte conferințe, dar poate că atâta putem,iar dacă batem la Tg. Jiu am scoate maximul din lotul pe care îl avem„, a mai adăugat antrenorul Universității.

Totodată ,Falub s-a declarat îngrijorat de jucătorii indisponibili pentru partida de duminică, de la Târgu Jiu.

„Există jucători indisponibili pentru meciul de duminică. Dican și Inacio sunt suspendați, iar Florescu și Goga sunt în continuare accidentați. Din acest punct de vedere suferim pentru că am fost tot timpul un lot restrâns, iar cine va juca trebuie să câștige acest meci, ca un cadou pentru cei care susțin „U” Cluj. Chiar și în aceste condiții ale lotului este nevoie de o victorie pentru a ne depărta de locurile retrogradabile. Dacă pierzi 4 din cele 5 meciuri jucate la începutul sezonului e greu să te mai gândești la promovare, dar obiectivul nostru este salvarea de la retrogradare și momentan suntem în grafic pentru acest lucru”, a mai punctat acesta.

Referitor la noile achiziții pentru iarnă Falub a precizat: „De luni încolo vom discuta despre acest subiect. Cu siguranță vor fi niște schimbări pentru că lucrurile nu au mers așa cum ne-am așteptat”.

La final , Falub a ținut să puncteze și câteva aspecte referitoare la echipa adversă.

„Echipa celor de la ACS Viitorul Tg.Jiu este una bună. Au jucători foate buni de la mijloc în sus, care dezvoltă o viteză bună pe faza de ofensivă cum ar fi Astafei, care are jocuri în cupele europene, Buia, Bădăuță, Cioiu. Nu degeaba au câștigat atâtea meciuri”, a mai relevat antrenorul „șepcilor roșii „.

Stroia Cătălin

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *