Cadouri de Crăciun de la Peluza Șepcile Roșii

Fanii lui ”U” Cluj grupați în Asociația Peluza Șepcilor Roșii au strâns cadouri de Crăciun.

”Am vrut să facem un bine celor mai nevoiași, care au nevoie stringentă. E important ca acum de Sărbători să dăm dovadă de solidaritate”, a spus unul dintre membri asociației pentru Sportul Clujean.

Cadourile au fost duse la Mănăstirea Dumbrava din județul Alba, unde sunr 130 de organi îngrijiți de biserică, Clinica de Psihiatrie Pediatrică și Toxicomanie din Cluj-Napoca, Direcția de Asistență Socială Cluj-Napoca (DASM) și o familie săracă din Cluj.

„Sărbătorile nu se încheie aici, urmează și alte acțiuni. În cazul în care doriți să vă implicați ne puteți contacta printr-un mesaj privat. Mulțumim pentru sprijin tuturor susținătorilor și în special mulțumim F.C. Universitatea Cluj, Clubul Sportiv Universitatea Cluj, U-BT Cluj-Napoca, Asociaţia „Şepcile Roşii 1919″, Rounders Poker Lounge Cluj-Napoca, U100”, au transmis fanii grupați în Asociația Peluza Şepcilor Roşii.

Tiberiu Farcas

Peste 20 de ani de experiență în industria media din România, autor al istoriei presei clujene, "Colosul cu picioare de hârtie", dar și co-autor al volumului "Cluj contra Cluj - Istoria celui mai vechi derbi local din România", o sinteză a confruntărilor directe dintre "U" Cluj și CFR, realizată în colaborare cu jurnalistul Bogdan Stanciu.

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *