Oficialii Sevilla nu o subestimează pe CFR Cluj. Monchi, director sportiv: „CFR are o echipă puternică, jucători importanți, precum Djokovic, Omrani, Arlauskis, dar, din punctul meu de vedere forța lor este grupul. Sunt o echipă unită”

Oficialii clubului spaniol Sevilla FC nu o subestimează pe CFR Cluj, iar directorul sportiv al andaluzilor, Ramon Rodriguez Verdejo, cunoscut și ca Monchi, consideră campioana României ca o echipă unită și cu jucători valoroși.

„Primul gând, după ce am văzut cu cine am picat, a fost că este o echipă puternică. Știu că formațiile din România sunt puternice și competente. Nu am crezut și nu cred în niciun moment că suntem deja calificați. Sunt convins că Sevilla trebuie să dea sută la sută în ambele partide, pentru a merge mai departe.

CFR are o echipă puternică, jucători importanți, precum Djokovic, Omrani, Arlauskis, dar, din punctul meu de vedere forța lor este grupul. Sunt o echipă unită”, a mai declarat Monchi, citat de digisport.ro.

Monchi are numai cuvinte de laudă despre Dan Petrescu, pe care în consideră un antrenor foarte bun.

Petrescu este un antrenor important, care are multă experiență în fotbalul profesionist și știe cum să își facă echipa să dea sută la sută la fiecare meci, a mai spus Monchi.

Dubla din 16-imile Europa League dintre CFR și Sevilla se va juca pe 20 și 27 februarie și va fi transmisă în direct pe Digi Sport 1.

Prima manșă va avea loc la Cluj-Napoca, pe 20 februarie.

sportulclujean

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *