Voleibaliștii de la „U” Cluj, victorie de pus în ramă cu Zalăul: 3-1!

Voleibaliștii de la CS Universitatea Cluj au reușit să obțină una dintre cele mai importante victorii din ultimii ani împotriva unei pretendente la titlul de campioană a Diviziei A1, ACS Volei Municipal Zalău, scor 3-1, duminică, 2 februarie, în Sala Sporturilor Horia Demian. Partida a contat pentru etapa a 13-a.

Scorul pe seturi a fost 25-19 / 25-23 / 20-25 / 25-21

„Universitarii” pregătiți de Romeo Lotei și-au adjudecat primele două seturi, Zalăul a redus din diferență, iar setul patru a fost câștigat tot de clujeni.

În urma acestui succes surprinzător și important pentru voleiul clujean în fața titratei formații din Zalău, Universitatea Cluj acumulează 15 puncte și urcă pe locul 7 în clasamentul Diviziei A1, în timp ce zălăuanii rămân pe 3, cu 29 de puncte.

Următărul joc pentru voleibaliștii clujeni va avea loc în deplasare, pe terenul Științei Baia Mare, miercuri, 5 februarie.

Vasile Manu

10 ani de experiență în presă. Am scris și scriu în continuare și pentru eClujeanul.ro din luna iulie 2012, foaiatransilvana.ro și clujulpolitic.ro. Am acoperit toate domeniile de activitate, politic, social, administrativ, iar din iunie 2019 sunt în slujba sportului din Cluj odată cu înființarea sportulclujean.ro.

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *