Sevilla – CFR Cluj, ora 22:00, manșa a doua a 16-imilor Europa League. „Numai o minune ne-ar califica”

CFR Cluj o va înfrunta în această seară, de la ora 22:00, pe FC Sevilla, pe stadionul „Ramon Sanchez Pizjuan”, în manșa a doua a 16-imilor Europa League, iar scorul pornește de la 1-1 după primul tur.

Antrenorul Dan Petrescu nu are prea multe speranțe la calificare și e convins că doar o minune i-ar califica pe clujeni în optimile de finală ale competiției.

Este un meci foarte important, dar sunt realist şi sunt convins că şansele sunt mici. Dacă era 1-0 în meciul tur eram mai optimist, dar cu acest rezultat şansele sunt mici şi numai o altă minune ar face ca noi să ne calificăm.

Am studiat Sevilla şi Sevilla ne-a studiat foarte bine pe noi, iar antrenorul lor este unul de mare valoare. Jucătorii sunt actorii principali tot timpul. Avem un lot de jucători cu foarte mare experienţă, unii dintre ei pe final de carieră şi vor să dea tot ce au mai bun, îşi doresc foarte mult să ajungă cât mai departe în Europa.

Sevilla este periculoasă şi acasă, ca și CFR, aici ne asemănăm. Penalty-urile astăzi (n.r. la antrenament) le vom bate poate. Dă, Doamne să ajungem acolo. Presiunea e la ei, la noi ce presiune să fie?„, a spus antrenorul clujenilor, la conferința de presă de dinaintea partidei.

Mijlocașul CFR-ului, Ciprian Deac, e convins că va juca joi meciul carierei în tricoul vișiniu.

Da, cred că este şi pentru colegii mei. Dacă am trece în faza următoare ar fi cea mai mare performanţă din istoria clubului.

Am simţit la meciul tur că au jucat la potenţialul lor maxim. E o echipă valoroasă. Dacă ei vor da 100 % noi vom încerca să dăm 150 %. E clar că Sevilla este echipa favorită, dar noi vom încerca să compensăm prin dăruire. Nu am venit doar să jucăm acest meci, vrem să facem istorie

Întâlnim o echipă foarte bună. Eu aştept demult acest meci, aştept să mergem în faza următoare, dar trebuie să fim realişti şi vom vedea ce se va întâmpla. Am fost supărat după meciul tur, cu mai multă atenţie puteam să obţinem victoria. Sperăm să nu mai avem asemenea momente, pentru că Sevilla este o echipă care, dacă nu eşti atent, te poate taxa în orice moment, a declarat mijlocașul lui CFR Cluj, la conferința de presă.

Foto (c) https://www.facebook.com/cfr1907/

Vasile Manu

10 ani de experiență în presă. Am scris și scriu în continuare și pentru eClujeanul.ro din luna iulie 2012, foaiatransilvana.ro și clujulpolitic.ro. Am acoperit toate domeniile de activitate, politic, social, administrativ, iar din iunie 2019 sunt în slujba sportului din Cluj odată cu înființarea sportulclujean.ro.

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *