Toate echipele de Liga 1 și-au suspendat activitatea și așteaptă decizia FRF, LPF și UEFA pentru a relua antrenamentele

Cele 14 echipe de fotbal din Liga I şi-au suspendat în totalitate activitatea şi aşteaptă deciziile Ligii Profesioniste de Fotbal, Federaţiei Române de Fotbal şi UEFA pentru a reveni la antrenamente în cazul reluării competiţiei, scrie AGERPRES.

Federaţia Română de Fotbal a hotărât la 12 martie suspendarea tuturor competiţiilor fotbalistice pe teritoriul României până la 31 martie având în vedere deciziile luate în ultimele zile de către Comitetul Naţional pentru Situaţii Speciale de Urgenţă privind pericolul epidemic pe care-l reprezintă virusul COVID-19. În funcţie de evoluţia situaţiei la nivel naţional hotărârea FRF poate suporta modificări.

Jucătorii campioanei en-titre a României, CFR Cluj, sunt acasă, alături de familii, directorul sportiv Bogdan Mara declarând că decizia de suspendare a antrenamentelor a fost luată pe perioadă nedeterminată.

Acum suntem în pauză, antrenamentele noastre centralizate sunt suspendate. Deocamdată nu ştim până când, vom vedea, până la noi ordine, pentru că situaţia se schimbă. Niciun jucător străin de la noi nu este plecat, toată lumea este acasă, la Cluj, cu familiile şi toţi sunt bine. În momentul în care LPF şi UEFA ne vor anunţa şi vom şti mai multe lucruri, atunci vom face şi noi un program, vom şti în cunoştinţă de cauză când să programăm revenirea la antrenamente. Însă acum totul este în aer, aşteptăm toţi acele decizii, până atunci fiecare este acasă la el”, a afirmat Mara.

Şi FCSB are programul de antrenamente suspendat, conducerea tehnică a echipei aşteptând deciziile UEFA şi FRF în ceea ce priveşte soarta campionatului intern. Ultimul antrenament pe care jucătorii pregătiţi de Bogdan Vintilă l-au efectuat a avut loc, sâmbătă, la baza sportivă de la Berceni.

Clubul Universitatea Craiova a anunţat că a decis să-şi suspende activitatea până pe 21 aprilie, dată la care intenţionează să efectueze un cantonament pentru a pregăti finalul de play-off sau noul sezon competiţional, în funcţie de deciziile ce se vor lua la nivel de organizator de competiţie. În funcţie de evoluţia situaţiei pandemiei de COVID-19, data programată pentru reunirea echipei conduse de Corneliu Papură poate suferi modificări în sensul devansării sau amânării acesteia.

Written by 

One thought on “Toate echipele de Liga 1 și-au suspendat activitatea și așteaptă decizia FRF, LPF și UEFA pentru a relua antrenamentele

  1. Bai, tarane de Bokulet, bai, ti-ai pregatit hazmat suit-ul ? 🙂 Cred ca stii ce e ala, ca doar nu esti chiar atat de prost, sau dus cu pluta, ca slugile tale cu dunga rosie, alba si verde din cele 3 mari ghetto-uri ale orasului !! 🙂 Bai, acum speram ca ti-ai scris si semnat deja si testamentul tau si al familiei tale de rumani prosti si desculti 🙂 nu de lata, dar iti zicem noi ca ai toate sansele tarane sa te prinda acest bio-weapon dezvoltat de americani, sa vezi ce ravagii o sa faca in populatia ta de babuini care nu au coborat inca din copac !! 🙂 Bai, ca sa stii asa o estimare, daca acum la italienii aia vero dau coltul zilnic cam 350 de agarici, la voi cand se va porni tavalugul creat de voi insiva, o sa fie cam minim 500 de dusi pe cealalta lume, asta ca sa nu iti faci iluzii de pe acum, stii si tu ce urmeaza, nu, tarane ? 🙂 Noi chiar speram ca sa te ascunzi inca de acum undeva in adancul muntilor, stim si noi ca aia si asa ceva la dispozitie, si are si sluga aia de Baselu, poate o sa aveti ocazia sa va lin-geti unul pe altul acolo, la propriu, nu la figurat, ageamiule !! 🙂 Stii si tu ca democratia deja s-a terminat, asa-zisa civilizatie vest-europeana nu o sa isi revina niciodata din acest cataclism facut de spy agencies din aceasta lume care se lupta in spatele cortinei pentru puterea absoluta in lume, vezii tarane, asa se face un razboi nuclear pe timp de pace fara sa pornesti si armele nucleare, dai drumul la cel mai tare virus vazut si simtit cat de curand de foarte multi romulani pe chiar propria lor piele !! 🙂 Sa vezi tu plansete si haos total cam in 3-4 saptamani de azi incolo, tarane, noteaza-ti data de azi din calendar, o sa ne multumesti cam peste 1 luna, sa vezi ce se vor imputina posibilii alegatori ai tai, toparlane !! 🙂 Asculta la mine, bai trogloditule, numai cei care au crezut tot timpul in Dumnezeu, care nu au furat asa cum faceti voi, numai aceia au sanse sa scape de vointa divina, asa ca tot in Iad ajungi, idiotule fariseu ce esti, tu, si tot neamul tau de rumani verzi, neam de hoti si tar-fe ce sunteti !! 🙂 Deci esti pregatit pentru sfarsitul lumii, nu ? piticule dus cu pluta, sa vezi ce ravagii o sa fie inclusiv in primaria aia a ta de corupti si oligofreni !! 🙂 Salutari din alti multi, de prin mareata US of A, suk-kers !! 🙂 LOL 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *