Campioana CFR Cluj s-a dezlănțuit la Botoșani și se îndreaptă spre al treilea titlu consecutiv. Trupa lui Petrescu nu a avut emoții și s-a desprins la zece puncte de FCSB

Campioana CFR Cluj nu a avut emoții în a-și adjudeca victoria în meciul cu FC Botoșani care a contat pentru etapa a 4-a a play-off-ului Ligii I. Feroviarii s-au impus cu scorul de 2-0 pe terenul moldovenilor și s-au distanțat la zece puncte diferență de FCSB (locul 3) și la șapte puncte de CSU Craiova, ocupanta locului secund.

Trupa lui Petrescu a rezolvat meciul în primele zece minute de joc, iar după două minute au și primit un penalty la o cădere în careu a lui Omrani după un duel cu Chindriș. Cipri Deac a transformat lovitura de pedeapsă și a deschis scorul (3).

Nu a trecut mult, iar același Deac a bifat dubla în minutul 12 al meciului cu o reușită dintr-o lovitură liberă executată din afara careului, de la 16 metri.

Cu un avantaj de 2-0 pe tabelă, CFR nu a mai forțat, dar nici Botoșaniul nu a avut vigoare să producă deranj în jumătatea oaspeților și să își creeze situații la poarta tânărului debutant Otto Hindrich. Singura ocazie care le-au dat emoții feroviarilor a venit în minutul 45, Chindriș a reluat cu capul din interiorul careului, dar Hindrich a parat.

Repriza secundă a început cu o ocazie pentru CFR. O pasă simplă trimisă de Țigănașu a fost aproape de a produce un autogol, Hankic nu a fost atent și era să scape mingea în propria poartă, dar a reușit să degajeze în ultimul moment de pe linia porții (57).

Meciul a fost anost și fără prea multe ocazii până la final, iar CFR s-a impus fără să forțeze prea mult, astfel că s-a distanțat în fruntea clasamentului și se îndreaptă în viteză spre al treilea titlu consecutiv în Liga 1.

Echipele de start:

FC Botoșani: Hankic – Țigănașu, Șeroni, Chindriș, Haruț – Florescu, Carlone, Papa – Dugandzic, Ofosu, Ashkovski

Rezerve: E. Pap, Patache, Mendoza, Baxevanos, Croitoru, Keyta, Cimpanu, Fili, Ebenhofer

Antrenor: Marius Croitoru

CFR Cluj: Hindrich – Manea, Vinicius, Burcă, Camora – Itu, Bordeianu, Dokovic – Deac, Omrani, Chipciu

Rezerve: Țucudean, Costache, Păun, Hoban, Boli, Cestor, Ciubotariu, Sandomierski

Antrenor: Dan Petrescu

Etapa viitoare, CFR Cluj va primi vizita formației CSU Craiova, partidă programată duminică, 28 iunie, de la ora 20:00.

Vasile Manu

10 ani de experiență în presă. Am scris și scriu în continuare și pentru eClujeanul.ro din luna iulie 2012, foaiatransilvana.ro și clujulpolitic.ro. Am acoperit toate domeniile de activitate, politic, social, administrativ, iar din iunie 2019 sunt în slujba sportului din Cluj odată cu înființarea sportulclujean.ro.

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *